Toki
18 Eyl 2015 16:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:26

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yarın son gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir 23. Bölge'de konut teslim dönemi yarın sona eriyor...

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yarın son gün!
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir 23. Bölge'de inşa edilen 482 konutun teslimlerine 1 Eylül'de başlamıştı. Konut teslim döneminde son gün yarın olarak belirlendi. 
 
T.Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile satışı gerçekleştirilen 482 adet konutun yapımı tamamlanmış durumda. “Konut Teslim Programı” çerçevesinde, projenin müşavir firması Emay Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. tarafından Kayaşehir 23. Bölge  şantiyesinde yaptırılıyor. 
 
Kişiler konutların bulunduğu alana kendi imkanları ile ulaşacaklar. Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor. 
 
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura. ( Konut satış bedelinin %1’i olan bedel  - Halk Bankası Başakşehir Şubesi’nden alınacak)
 
TOKİ Kayabaşı 23. Bölge Evleri hakkında:
 
482 konutluk TOKİ Kayabaşı 23. Bölge ihalesini Ilgın ve Karakoç İş Ortaklığı kazanmıştı. İhale; 8 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilmişti. T.C. Başbakanlık  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Kayabaşı 23 Bölge 482 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ni 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye çıkarmış, ihale, 30 milyon 500 bin TL ihale bedeli ile llgın ve Karakoç İş Ortaklığı’na kalmıştı. 
 
Söz konusu proje; Fenertepe Mevkii'nde Osmangazi İlköğretim Okulu'na komşu alanda inşa ediliyor.  13 bloktan meydana gelen projede toplam arsa alanı 50 bin 540 metrekare olarak belirlendi. Projede ayrıca 2 büfe yer alıyor. 

 
Kübra GENÇ/Emlakeki.com