Konut Haberleri
16 Şub 2017 13:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:00

TOKİ Bitlis'te sözleşmeler için son gün yarın!

TOKİ Bitlis evleri kapsamında sözleşme imzalama tarihi yarın sona eriyor...

TOKİ Bitlis'te sözleşmeler için son gün yarın!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Bitlis Merkez Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri, ilan edilen program doğrultusunda, 06/02/2017 – 17/02/2017 tarihleri arasında Halk Bankası Bitlis Merkez Şubesinde Konut Seçim ve Sözleşmesi imzalama (peşinat yatırma) işlemlerini gerçekleştirecekler.

Hak sahipleri, konut peşinat bedelini (başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar) ve masraflarını, Konutun satış fiyatı üzerinden yüzde 0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden yuzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş) oranında BSM yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini T. Halk Bankası A.Ş. Karaman Sanayi Sitesi Şubesinde imzalayacaklar.

Yedek hak sahipleri, ilan edilen programa göre kendisine bildirilen günde, fakat kendi seçim sırası geçtikten sonra, farklı bir saatte seçim yapmak üzere gelirse, o gün için belirlenen alıcılar işlemlerini tamamladıktan sonra seçim yaparak sözleşme imzalayacaklar.

Kendisine bildirilen günden daha sonraki günlerde sözleşme imzalama işlemleri bitmeden işlem yapmak üzere gelirse, o gün için belirlenen alıcılar işlemlerini tamamladıktan sonra seçim yaparak sözleşme imzalayacaklar.
Sözleşme imzalama programında belirtilen tarih mesai bitimine kadar yedek hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirmezler ise konut alma haklarını kaybedecekler.


EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER
ETİKETLER
#TOKİ