Gündem
20 Nis 2018 10:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:46

Uçak bileti alana UBER bedava

THY, yurtdışı şehirlerini ya da İstanbul'u içeren tüm uçuşlarında UBER yolculuğunu hediye veriyor. Online uçak bileti alanların e-posta adresine gelen promosyon koduyla UBER'den İstanbul'da 50 liralık yolculuk ücretsiz.

Uçak bileti alana UBER bedava
Türk Hava Yolları (THY) “Ayrıcalıklı uçuş deneyimi şimdi Uber hediyeli” adı altında Türkiye de dahil 70 ülkede kullanılabilecek bir kampanya düzenliyor. . “Yurtdışı ya da İstanbul’u içeren tüm uçuşlarımız, UBER yolculuğunuz için 20 dolara kadar kazandırıyor” bilgisinin verildiği kampanyanın sadece THY tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda geçerli olduğu belirtildi.

ALMANYA’DA 15 EURO ABD’DE 20 DOLAR İNDİRİM

Gazete Habertürk'ün haberine göre THY kampanya şartlarını yerine getirenlere, Türkiye’de 50 TL, Almanya’da 15 Euro, ABD’de 20 dolar, Birleşik Krallık’ta ise 10 Sterlin indirimli UBER promosyon kodu gönderiyor. Kampanyanın sadece THY online kanalları aracılığıyla satın alınan biletler için geçerli olduğu duyurulurken kampanya kapsamında gönderilen promosyon kodunun, UBER’e ilk kez kayıt olan kullanıcılara 20 dolara kadar indirim sağladığı da belirtildi.


31 MAYIS’A KADAR ALINAN BİLETLERDE GEÇERLİ 

Kampanya kapsamında gönderilen promosyon kodu, UBER’in hizmet verdiği tüm noktalarda geçerli. Biletleme ve seyahat dönemi 20 Haziran 2017- 31 Mayıs 2018 olan yolculara uygulanan kampanyada ülkelere göre indirim tutarları listesinden detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Promosyon kodu THY e-posta kampanya bildirimlerine izin vermiş kullanıcılara gönderiliyor.
ETİKETLER
#thy #uber