Konut Haberleri
24 Mayıs 2016 14:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:22

THY'den öğrencilere büyük müjde! İndirim geldi!

THY, öğrencilere Miles & Smiles üyeliği ile belge ibrazı gerekmeksizin indirimli uçuş imkanı sunuyor...

THY'den öğrencilere büyük müjde! İndirim geldi!
THY'den öğrencilere indirimli uçuş imkanı sağlıyor. Türk Hava Yolları (THY), öğrencilere Miles & Smiles üyeliği ile belge ibrazı gerekmeksizin indirimli uçuş imkanı sunuyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, öğrenci yolculara indirimlerden yararlanma koşulu olan "öğrenci kimliği ibrazı" uygulaması kaldırıldı.

Geliştirilen projeyle THY ile Anadolujet seferlerinde indirimli biletle seyahat edecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) veri tabanına kayıtlı 12-24 yaş arası öğrenciler, Miles&Smiles üyesi olarak belge ibraz etmeksizin kolaylıkla indirimli uçuş hakkına sahip olabilecek.

Kademeli olarak başlayacak uygulama 25 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak ve ilk fazı Türkiye'den düzenlenen öğrenci biletlerini kapsıyor.

İndirimden faydalanabilmek için öğrencilerin biletleme işlemi öncesinde Miles & Smiles üyesi olması, THY internet sitesinde yer alan Miles & Smiles profil sayfasındaki kişisel bilgiler alanına öğrenci bilgisinin yolcular tarafından kayıt edilmiş olması gerekiyor. Yolcular, indirimli biletlerini THY satış ofislerinden, çağrı merkezinden veya anlaşmalı seyahat acentelerinden alabilecek.