Sektörel
09 Eki 2015 15:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:33

Türk Hava Yolları kış saati uygulaması için tedbirini aldı

Türk Hava Yolları (THY), 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda kış saati uygulaması nedeniyle yolcuların sorun yaşamaması için gerekli çalışmaların tamamlandığını duyurdu

Türk Hava Yolları kış saati uygulaması için tedbirini aldı
THY'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl kış saati uygulamasının başlangıç tarihinin Bakanlar Kurulu kararı ile 25 Ekim yerine 8 Kasım tarihine ertelenmesi nedeniyle uçuşların tarife yapısı yeniden düzenlendi.

Söz konusu düzenleme doğrultusunda, 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında sınırlı kalmak üzere Türkiye çıkış ve varışlı seferler, kış tarifesinde yer alan Türkiye saatine göre bir saat geç uygulanacak. Yurt dışı çıkış ve yurt dışı varışlı seferlerin mahalli saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Açıklamada, 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında seyahat edecek yolcuların, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için uçuş saatlerini THY'nin resmi internet sitesi "www.turkishairlines.com"dan, THY satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden ya da THY yetkili satış acentelerinden kontrol ettirmeleri gerektiği belirtildi.