Ulaşım
09 Ara 2017 10:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:35

THY, Brezilya'nın en büyüğü ile anlaştı

Türk Hava Yolları, Brezilya'nın en büyük havayollarından biri olan Azul ile kod paylaşımı anlaşması imzaladı.

THY, Brezilya'nın en büyüğü ile anlaştı
Türkiye’nin dünya çapındaki gururu Türk Hava Yolları (THY) Brezilya'nın en büyük havayollarından biri olan Azul ile ortaklığa gidiyor. Bundan böyle THY yolcuları İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Azul'un Brezilya iç hat seferleri ile seyahat etme imkanına sahip olabilecek. Azul Gelir Yönetimi Direktörü Abhi Shah, özellikle Avrupa ve Asya'dan Brezilya'ya seyahat eden yolcular nezdinde uluslararası alanda varlıklarını güçlendirmek adına THY ile anlaşma yaptıklarını vurguladı.

Birçok kolaylıktan faydalanılacak

Shah, "Bundan böyle, THY bağlantılı yolcular, biletleme, check-in ve biniş kartlarının teminiyle ilgili birçok kolaylıktan faydalanabilecek, iç hat seferlerde Azul'un pazar lideri ve ödüllü hizmet kalitesini de deneyimleyebilecek" görüşünü paylaştı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Brezilya'nın en önemli havayollarından biri olan Azul ile ortak uçuş partneri olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu yeni ticari iş birliği ile yolcularımız, İstanbul-Sao Paulo uçuşlarının devamında Sao Paulo'dan Brezilya'nın farklı noktalarına seyahat etme imkanına da sahip olabilecekler" değerlendirmesini yaptı.

İstanbul’da Brezilya içi transfer

THY, başlangıçta Azul'un Sao Paulo'dan Brezilya'da sefer düzenlediği Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Cuiaba, Curitiba, Porto Alegre, Recife, Goiania ve Florianopolis noktalarına kendi sefer numarası ile satış yapabilecek. Her iki havayolu yolcuları, İstanbul ve Sao Paulo merkez noktaları üzerinden hızlı ve güvenli bağlantı uçuşlardan yararlanabilecek.