Konut Haberleri
21 Eki 2014 17:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:01

Avrupa Konutları Tem 2'de yüzde 50 peşin 2015'e kadar sıfır faiz!

Avrupa Konutları Tem 2′de daire tutarının yarısını peşin ödeyerek kalan kısmı 31 Ocak 2015′ kadar faizsiz bir şekilde ödeyebilir ya da peşinatı 3′e bölerek kalan kısım için banka kredisi kullanabilirsiniz.

Avrupa Konutları Tem 2'de yüzde 50 peşin 2015'e kadar sıfır faiz!
Avrupa Konutları, kırdığı satış rekorlarıyla, yaptığı primlerle ve yüksek kira getirisiyle çok konuşulan projeler arasındaki yerini aldı. Artaş Grubu bugüne kadar inşa ettiği 10.000 konutun getirdiği deneyim ile Avrupa Konutları TEM 2’de modern mimariyi yüksek teknoloji ile buluşturmayı başarmış. TEM otoyolu üzerinde, Maslak-Levent hattına ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede bulunan proje lokasyonuyla da avantaj yaratıyor.

Proje Özellikleri

3 bloktan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, toplam 414 daireden oluşuyor. Blokların altında yer alan çarşı, alışveriş keyfini Avrupa Konutları sakinlerinin ayağına kadar getirirken, bölgenin de çekim merkezi olması öngörülüyor.

Cadde üstü mağazalarından oluşan Avrupa Konutları TEM 2, çarşısı, restoranları, kafeleri ve birbirinden şık mağazalarıyla müşterilerine şehrin hayatının en saygın halini vadediyor.
Çarşı, konut blokları, otoparklar ve site çevresi güvenliğinin tek merkezden yönetileceği projede üst düzey güvenlik ve hizmet hedefleniyor. 7/24 profesyonel güvenlik personeli, kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, her dairede görüntülü intercom sistemi, daire içlerinde otomatik yangın söndürme ve duman alarm sistemleriyle hayatınız gece gündüz güvenlik altına alınıyor.

* Fiyatlara, KDV, Kat Irtifak Masrafları, Sözleşmeden doğan tüm vergi ve masraflar, Kat Mülkiyetine Geçiş Masrafları, Altyapı Masrafları, yüklenici hizmet bedelleri, ilk bir yılliı Dask bedeli, Elektrik, Su, Doğalgaz abonmanlık ve sayaç bedelleri dahildir. (Vekaletname ve Noter Masrafı, Emlak Vergileri, güvence bedelleri ve bu sözleşme tarihinden sonra ihdas edilecek yeni vergi ve harçlar hariçtir.)

* Taksitlendirme banka konut kredisiyle yapılmaktadır.
* Avrupa Konutlari Tem 2 kampanya koşulları ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
* Sözleşme imza aşamasında geçerli olan banka kredisi faiz oranlarıyla taksitlendirme yapılacaktır.
* Kredi Kulanımında masraf ve komisyon alınmamaktadır. (Hayat Sigortasi masrafları hariçtir.)

Avrupa Konutları TEM 2 Sosyal Donatıları ve Yenilenebilir Enerji Sistemleri ile Dikkat Çekiyor

Yenilenebilir Enerji Sistemleri
Yerden Isıtma Sistemi
Kesintisiz Elektrik ve Su Sistemi
414 Daire
34 Ticari Ünite
Yüzme Havuzu
Her daire için otopark
Otoparklardan kat erişimli asansörler
Fitness center
Sauna
Buhar odası
Egzersiz stüdyosu
Koşu ve yürüyüş alanları
Spor Sahaları
Çocuk oyun alanları