Konut Haberleri
23 Eyl 2017 15:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:26

Teleferik projesi 8 ayda tamamlanacak!

Kastamonu’nun doğusunu ve batısını birbirine bağlayacak olan Teleferik Projesi’ne start verildi. Projenin sekiz ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Teleferik projesi 8 ayda tamamlanacak!
Kastamou'nun doğusundaki Saat Kulesi ile batısında yer alan Seyrangâh Tepesi arasında yapılması planlanan teleferik projesinin temeli atıldı.

Saat Kulesi’nde düzenlenen temel atma törenine, Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, birçok yönetici, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

957 proje

Belediye Başkam Tahsin Babaş, projenin turizm açısından kentin gelişmesine katkısının olacağını ifade ederek,

“Kastamonu bölgede gelişen, gelişmesini hızla sürdüren bir il.Kastamonu halkının bana görev vermesiyle birlikte çok hızlı bir şekilde imarla ilgili çalışmalara başladık. 228 kategoride 957 tane proje ürettik. Bir kısmı tamamlandı, bir kısmı devam ediyor. Bu projelerin en büyüklerinden biri bugün burada temelini atacak olduğumuz teleferik projesi. Bu projenin Kastamonu’ya her bakımdan yarar sağlayacağını düşünüyorum. Kendimizi daha iyi tanıtma fırsatı bulacağız” dedi.
ETİKETLER
#Kastamonu #teleferik