Sektörel
23 Kas 2015 17:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:49

Setur erken rezervasyonda cazip fırsatlar sunuyor

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, Setur'un bugünen itibaren geçerli olan kampanyası kapsamında 2016 yaz sezonu için erken rerzervasyonda yüzde 45'e varan indirim sunduğunu söyledi..

Setur erken rezervasyonda cazip fırsatlar sunuyor
Setur tarafından yapılan açıklamaya göre, 2016 yılı yaz sezonu için erken rezervasyon yapan müşterilere yüzde 45'e varan indirim uyguluyor. Yurtiçi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur'un çeşitli avantajlar sunmduğu erken rezervasyon kampanyasına yoğun ilgi olması bekleniyor.

Erken rerzervasyon fırsatları hakkında bilgi veren Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, bugün (23 Kasım 2015) iitibarıyla geçerli olan erken rezervasyon kampanyası kapsamında farklı fiyat aralıklarında çok sayıda otelde yüzde 45'e varan indirim uygulandığını ayrıca bu yıla özel olarak havalimanı transferlerinde de erken rezervasyon indirimi fırsatı sunulduğunu söyledi.

Erken rezervasyonda iade ve iptaller konusunda müşterilerin mağdur edilmediğini de vurgulayan Temeller, 72 saate kadar yapılan iptallerde yüzde 100 iade yaptıklarını, fiat değişikliği durumunda ise değişen fiyata göre işlem yenilediklerini belirtti.

Temeller, fiyatların sezonda gecelik kişi başı 250 TL ile 750 TL arasında değiştiğini söyledi ve 2016 yılı için en çok tercih edilen tatil beldelerinin Bodrum, Belek, Çeşme ve Fethiye olduğunu belirtti.