Konut Haberleri
14 Mayıs 2015 16:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:44

Tarihi yarımadadan serin sulara!

Ata Demirer filmlerinin bir bölümüne de ev sahipliği yapan Çanakkale Geyikli’de tarih ve huzurun buluşturan nokta Zeytin Evleri kapılarını açmaya hazırlanıyor

Tarihi yarımadadan serin sulara!
Asırlık çam ormanının kenarında, zeytin ağaçlarının içinde, denize sadece 150 metre mesafede yazlık sahibi olmak isteyenler için tarihi dokunun her yerinde hissedildiği Çanakkale’de Zeytin Evleri yükseliyor. Yozlaşmamış sahil şeridi, berrak mavi suya sahip koyları ile farklı bir tatil vaat ediyor.

Çanakkale’nin Ege’ye açılan kapısı…

Konum itibariyle Çanakkale’nin Ege’ye açılan kapısı olan Kumburun, Babakale gibi geçiş yolu olan zengin bir balık yuvası. Balıkçıların geceden bıraktığı ağlara sabaha dek çipura, karagöz, levrek ve uskumrular doluyor.

Gün batımının her rengi

Amatör ya da profesyonel balıkçılar kadar su altı sporlarına düşkün olanların vazgeçemeyeceği Kumburun’da günbatımı mavi, mor, pembe, kızıl renk tonlarına boyanarak güneşi uğurluyor.

Zengin sosyal alanlar

Tarihi ilimiz Çanakkale’nin Geyikli beldesinde yapılan yazlık proje 17.500  metrekarelik bir alanda yükseliyor. Projede olimpik havuz, özel çocuk alanları, peyzaj alanları, yürüyüş alanları ve birçok yazlıkta olmayan merkeze yakınlık gibi bir çok sosyal donatıları da bulunuyor.

Yöresel ürünlerle beslenin

Zeytin Evleri’nde 230 bin liraya bahçeli, çift teraslı 110 metrekare dubleks yazlık sahibi olmak mümkün. Zeytinevleri’nin Kumburun köyüne yakınlığı sayesinde doğal, yöresel ürünlere de ulaşmanız kolay.

Soluğu Geyikli’de aldı

Ata Demirer yeni filmi Niyazi Gül Dörtnala’nın çekimlerinin bitiminde yorgunluk atmak için soluğu ikinci adresi Çanakkale Geyikli’de aldı.

Ünlü komedyen, Geyikli’de ev yemekleri yapan bir esnaf lokantasında çekilen fotoğrafını instagram’da paylaşıp altına şöyle yazdı: “Oh, eve geldik be.” Ata Demirer’in Eyyvah Eyvah, Eyyvah Eyvah 2 ve Eyyvah Eyvah 3 filmlerinin bir kısmı bu bölgede çekildi.