Konut Haberleri
29 Mar 2018 12:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:42

Tarihi üslup, modern içerik Nef Sütlüce

Timur Gayrimenkul'un İstanbul'un en gözde mekanlarından Beyoğlu'nda hayata geçirdiği Nef Sütlüce, 3 bin 373 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Tarihi üslup, modern içerik Nef Sütlüce
Ulaşılabilir yaşam alanları tasarlayarak sektörde 10. yılına girecek olan sektörün önde gelen şirketlerden Timur Gayrimenkul'un İstanbul'un en gözde mekanlarından Beyoğlu'nda hayata geçirdiği Nef Sütlüce, 3 bin 373 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sütlüce'nin otantik geçmişinden esinlenerek dizayn edilen Nef Sütlüce projesi, Osmanlı’nın yalı ve kasırlarının ayrıntılarını taşırken, dış cephesiyle de Haliç’in tarihi dokusuna uyum gösteriyor.

Dikkat çekici lokasyonda yer alan Nef Sütlüce, E-5’e, Haliç İskelesi'ne ve Haliç Köprüsü’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. İstanbul'un tarihi ve eğlence merkezlerinden Taksim'e ise 3.8 kilometre uzaklıktaki Nef Sütlüce, Beşiktaş'a 5, Levent'e ise 6.6 kilometre mesafede konumlanıyor.
 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle birçok yaşam ihtiyacına cevap verebilecek projenin sosyal donatı alanları dikkat çekiyor. Projenin sosyal ayrıcalıkları arasında özel peyzaj alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı sosyal tesis alanı, güvenlik ve otopark da yer alıyor.