Konut Haberleri
20 Tem 2017 15:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:18

Sur Yapı'dan Sancaktepe'ye yeni 'Muhit'

Sur Yapı, Sancaktepe'de 'Muhit' projesini hayata geçiriyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere lansman süresi boyunca uygun ödeme koşulları sunuluyor. 32 farklı daire tipinin bulunduğu 'Muhit'te konut fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı'dan Sancaktepe'ye yeni 'Muhit'
Sur Yapı, Anadolu Yakasının gelişimine devam eden ilçesi Sancaktepe'de yepyeni bir projeye başlıyor. Firma, İstanbul Anadolu Yakası'nda 19'uncu projesi olan Muhit'in fiyat listesini yayınladı. 

175 milyon TL yatırım değerine sahip Muhit projesinde 217 daire ve günlük ihtiyacın karşılanabileceği 12 ticari alan yer alıyor.

Sancaktepe'nin en değerli lokasyonlarından birinde bulunan proje 40.170 m² inşaat alanına sahip… Lansmana özel iki farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Muhit projesinde daireler 279 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Bu yıl içerisindeki altıncı, Anadolu Yakasında on dokuzuncu markalı konut projemize Muhit ile başlıyoruz. Ayrıca Muhit bizim Sancaktepe ilçesindeki dördüncü projemiz'' dedi.

Altan Elmas, ''Bölgede bu zamana kadar Adapark, Mahalle İstanbul ve Lavender ile 1700 bağımsız bölümü konut alıcılarıyla buluşturduk. Muhit ile birlikte bu bölümlere 217 konut ve 12 ticari alan ekliyoruz. 175 milyon TL yatırım ile yapımına başladığımız Muhit projemizi ‘‘Çocuğunuz hayata 1-0 önde başlasın'' sloganıyla satışa çıkardık'' dedi ve ekledi: ''Projemizi tasarlarken çocukların içerisinde keyifle büyüyeceği az katlı insan ölçeğinde bir proje olmasına özen gösterdik. Az katlı mimarisi, geniş iç avlusu ve çocuklar için hazırlanmış kocaman bahçesi ile çocuklu aileler keyifle zaman geçirebilecek''.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konuşmasına şöyle devam etti:

Projemizde lansman sürecine özel 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Lansmana özel peşinatsız ve vade farksız ödeme planları ile hem yatırımcı hem de oturumcuya hitap ediyoruz. Sancaktepe son yıllarda yatırımcısına en çok kazandıran ve Anadolu Yakasının en çok prim yapan semtlerinin başında geliyor. Bölgeye inşa edilen kamu yatırımları ve ulaşım akslarına yakınlık Sancaktepe'nin değerini her geçen gün artırıyor. Sancaktepe, yapılması planlanan günlük hareketinin yaklaşık 100 bin kişi olacağı tahmin edilen 4100 yatak kapasiteli Türkiye ve Avrupa'nın planlanan en büyük şehir hastanelerinden birine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve yeni Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattına ev sahipliği yapıyor. Planlanan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önümüzdeki süreçte daha da gelişeceği görülüyor. Sancaktepe'nin her geçen gün Anadolu Yakasının güzide bir Muhit'i kimliğine kavuştuğuna şahit oluyoruz. Bu nedenle Sancaktepe'nin oturumcusuna ve yatırımcısına daha çok kazandıracağını düşünüyoruz”.

32 FARKLI DAİRE TİPİ

Anadolu Yakasının gelişimine hızla devam eden bölgesinde yükselecek olan Muhit, 7 bloktan oluşuyor. Proje, 68 ila 486 metrekare aralığında 32 farklı daire tipi ile hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Modern hayatın tüm gereksinimlerini barındıran ve yenilikçi yatay mimarisiyle dikkat çeken projede ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 98 ila 367 metrekare arasında değişen 12 ticari alan da yer alıyor. Evlerin büyük bir kısmının iç avluya bakacağı proje, geniş yeşil alanları ile hem çekirdek ailelere hem de geniş ailelere özledikleri yaşamı sunuyor.

LANSMAN FIRSATI

Sur Yapı, Muhit projesinde lansman dönemine özel 2 farklı ödeme planı ile ev almak isteyenlere fırsat sunuyor. İlk seçenekte peşinat ödemeden 60 ay 0 faiz ya da 120 ay 0,45 vade imkanı bulunuyor. İkinci seçenekte ise yüzde 50 peşinat ile 36 ay vade farksız ödeme planı ile fırsat sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde lansman indirimine ek %10 indirim imkanı da sunuluyor.