Yeni Projeler
15 Eyl 2015 10:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:24

Sur Yapı'dan yeni proje... Ocak'ta satışta!

Sur Yapı'nın Koşuyolu'nda hayata geçireceği yeni projesinde ön talep süreci başladı. Proje; Ocak'ta satışta...

Sur Yapı'dan yeni proje... Ocak'ta satışta!

Sur Yapı tarafından inşa edilecek olan yeni proje Anadolu Yakası'nda Koşuyolu'nda hayata geçirilecek. Proje;E-5 Koşuyolu girişinin hemen yanında ve E-5 ile doğrudan bağlantılı bir konumda yükselecek.

Sur Yapı Koşuyolu projesi kapsamnda konutlar, home ofis blokları ve ticari alanlar yer alacak. Sur Yapı Koşuyolu projesinin konut bloğu batı cephesinden Tarihi yarımada, güney cephesinden Kadıköy ve Haydarpaşa, doğu cephesinden Adalar ve Marmara Denizi ve kuzey cephesinden ise Çamlıca manzarası görünecek.

İstanbul panoraması yaşatacak proje içindeki home ofis blokları konforlu bir çalışma yaşantısı sunacak. Proje; Üsküdar'a komşu konumda inşa ediliyor.

Projede ön talep süreci başladı. Satışların ise Ocak ayı gibi başlaması hedefleniyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Yapımı kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve projeye çok yakın bir mesafede yer alan Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu yakası arasında geçiş sağlanabilecek. Projenin, Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı sayesinde Anadolu Yakasında birçok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca Marmaray’ın başlangıç durağı olan Ayrılıkçeşmesi durağına yakınlığı ile Avrupa Yakasına geçişte Marmaray’ı kullanmak isteyenlere kolaylık sağlayacak. İki kıta arasını Metrobüs ile geçmek isteyenlere Altunizade, Acıbadem ve Uzunçayır duraklarına yakınlığı ile kolay bir ulaşım imkânı sağlayacak.

Kübra GENÇ/Emlakeki.com