Kentsel Dönüşüm
11 Eyl 2015 10:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:23

Şua İnşaat Fikirtepe'de yıkıma başladı! İlk bilgiler...

750 konuttan meydana gelecek olan Şua İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında imzalar tamamlandı...

Şua İnşaat Fikirtepe'de yıkıma başladı! İlk bilgiler...
Şua İnşaat yeni projesi Fikirtepe'ye başlıyor. İmzaların toplandığı Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ön talep süreciyle birlikte yıkım çalışmaları da başladı.

Proje kapsamında konut alanları ve ticari alanlar yer alacak.600 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Şua İnşaat Fikirtepe projesi kapsamında toplam arsa alanı 24 bin metrekare ve inşaat alanı ise 129 bin 500 metrekare olarak belirlendi.

Şua İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında 750 konut ve 5 bin metrekarelik ticari alan yer alacak.

PROJEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

100 bin metrekarelik satılabilir alandan meydana gelen Şua İnşaat Fikirtepe projesi 2215 - 2216 - 2217 - 2218 ve 2219 adaları kapsıyor.

Kadıköy İlçesine bağlı Fikirtepe'de 24 bin metrekarelik bir alanda kentsel dönüşüm yapacak firma, Kartal'da Eczacıbaşı Vitra ve Mutlu Akü arsalarına komşu 170 bin metrekareli arazideki proje için gün sayıyor.

Firma ayrıca; Göztepe Merdivenköy'de ve Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde de proje geliştirecek.

Yıkım görüntüleri:









ŞUA İNŞAAT'TAN AÇIKLAMA:


Şua İnşaat, geçtiğimiz günlerde imza süreci tamamlanan Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin yer aldığı adada yıkım çalışmalarına başladı. İlk yıkım çalışmaları, Şua İnşaat yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Tamamlandığında sadece Kadıköy'ün ve Anadolu yakasının değil İstanbul'un en iddialı yaşam ve yatırım konseptlerinden biri olacak projenin inşasına yıkım ve harfiyat sürecinin tamamlanmasının hemen ardından başlanacak. 3 blokta yaklaşık 750 konutun yer alacağı, 3 kulenin birleşim noktasında yer alan ticari, sosyal ve rekreasyon alanları ile dikkat çeken proje, kentsel dönüşüm bölgesinin en yüksek adasında yer alan konumuyla sahiplerine sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda İstanbul'un eşsiz manzarasını dilediği an izleme fırsatı da sunacak.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi nerede?



Kübra GENÇ/Emlakeki.com