Konut Haberleri
10 Tem 2018 14:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:50

Skyland İstanbul’da “peşin alımlarda yüzde 20 İndirim”

Eroğlu Gayrimenkul, kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine destek vererek, hayal gibi bir hayat yaşamak isteyenlere peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim imkanı tanıyor.

Skyland İstanbul’da “peşin alımlarda yüzde 20 İndirim”
Eroğlu Gayrimenkul, Bakanlar Kurulu tarafından KDV ve tapu harcı oranlarında uygulanan teşvik kararına destek veriyor, Skyland İstanbul’un benzersiz yaşam olanaklarını, peşin ve banka kredili alımlarda geçerli, yüzde 20 indirimle yatırımcılarla buluşturuyor. Yüzde 5 peşinat, 0,98’den başlayan vade farkı seçenekleri sunan kampanya, 15 Haziran’a kadar geçerli oluyor. Kampanya ayrıca satışları hızla devam eden evler için 84 ay 0 faiz, ofisler için ise 60 ay 0 faiz seçenekleri de barındırıyor. Kampanya dahilinde satışa sunulan rezidans ve ofisler, hemen teslim ediliyor.

Ev ve ofis yaşantısına yeni bir bakış

1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri bulunan Skyland İstanbul’daki Tower ResidenceSky Residence ve Teras Evler, ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak, yemyeşil bir hayatı merkezine alıyor. Proje, Sky Rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam vadediyor. 




Benzersiz bir deneyim sunuyor

Skyland İstanbul
’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar yer alıyor. Ofisler, teknolojik altyapısı, geniş, ferah ve yüksek tavanları, gün ışığını içine alan mimari tasarımı, benzersiz sosyal olanaklarıyla çalışma hayatını keyifli kılıyor. TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir ev ve ofis yaşamı sunuyor.




100’ü aşkın tasarım mağazası HOM Design Center’da bir araya gelecek! 

Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design CenterEylül ayında kapılarını açıyor. Mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya ev ve ofis tasarımına yönelik 100’ün üzerinde mağazasıyla yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, tasarım ve estetiği bir arada sunacak.