Konut Haberleri
24 Nis 2017 16:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:07

Skyland İstanbul ile ofis anlayışı değişiyor!

Skyland İstanbul'un hayata geçirdiği Tower, Loft ve Flat ofisleri iş hayatını değiştiriyor...

Skyland İstanbul ile ofis anlayışı değişiyor!
Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Şişli'de yükselen Skyland İstanbul projesi Tower, Loft ve Flat Ofisleriyle iş hayatını değiştiriyor.

Konumu ile öne çıkan projede loft ofisler, 120 bin metrekare alanları ve tasarımıyla yatırımcıların tüm ihtiyacını karşılıyor.

Üstelik burada yer alan iş dünyası çalışanları, ev ve ofis tasarımı markalarını buluşturan ve bu anlamda bir ilke imza atan HOM Design Center'ın yanında Gastro Court, fitness center gibi Skyland İstanbul'un tüm ayrıcalıklarından da yararlanıyor.

Flat Ofis

İş dünyasının merkezinde yer alan Skyland İstanbul, Flat Ofislerinde Cendere Caddesi'nden direkt giriş ayrıcalığı sunuyor. Flat Ofisler, prestiji ve yüksek tavanların sağladığı ferah çalışma ortamını orman manzarası ile taçlandırıyor.

Tower Ofis

Modern bir çalışma ortamının yanı sıra yüksek bir yatırım değeri de sunan Tower Ofis'in her katı birleştirilerek 2 bin metrekareye kadar büyüklükte tasarlanabiliyor. 628 ofisiyle Sky Residence'ın karşısında yükselen Tower Ofis, benzersiz bir ofis arayanlar kadar yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Loft Ofis

Geniş ve ferah 6 bağımsız bolümden oluşan Loft Ofis'ler tam 8 metre tavan yüksekliğine sahip. Her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörlerin yer aldığı ofisler konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. 90 bin metrelare kiralanabilir alan bulunan bu yatay ofislerde çalışanların keyif alacağı her şey bulunuyor.

TEM otoyolu ile Cendere Caddesi'nden direkt giriş yapılabilen tek proje Skyland İstanbul, metro istasyonuyla da Tower, Loft ve Flat Ofis çalışanlarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Yaklaşık 15 bin kişiyi buluşturması planlanan Skyland İstanbul, kolay ödeme planlarıyla hayalindeki ofisi arayanları bekliyor.