İnşaat
09 Eyl 2015 15:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

Şişecam Düzcam ‘T Buluşmaları’nda Winy Maas’ı ağırlayacak!

Şişecam Düzcam, “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘T Buluşmaları’nda dünyaca ünlü Hollandalı mimar ve şehir planlamacısı Winy Maas’ı ağırlayacak.

Şişecam Düzcam ‘T Buluşmaları’nda Winy Maas’ı ağırlayacak!
Dünya Mimarlık Haftası’nı kutlamak üzere, 8 Ekim 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirecek olan etkinlik kapsamında MVRDV mimarlık ofisinin kurucu ortağı Winy Maas, mimarlık, peyzaj, şehir planlama gibi alanlardaki deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak.

Avrupa’nın 2’nci dünyanın ise 5’nci düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Dünya Mimarlık Haftası’nı bu yıl ikincisini düzenleyeceği ve dünyaca ünlü Hollandalı mimar Winy Maas’ı ağırlayacağı ‘T Buluşmaları 02’ ile kutluyor.

Şişecam Düzcam’ın “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği ‘T Buluşmaları 02’, yapı ve mimarlık sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Etkinlik, 8 Ekim 2015 Perşembe günü Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleştirilecek. Mimarlar, tasarımcılar ve yapı sektörü profesyonellerinin katılacağı etkinlik kapsamında düzenlenen konferansın konuşmacısı ise Hollandalı ünlü mimar Winy Maas olacak.

Sadece mimarlık değil; peyzaj, şehir planlama gibi tasarımın farklı alanlarında da başarılı çalışmalara imza atan ünlü mimar Winy Maas, ortağı olduğu MVRDV mimarlık ofisinin tasarım prensibini mimarlık, kent planlama ve peyzaj tasarımında sosyal ve çevresel bütünlüğü ele alacak şekilde bir mekânsal yenilik yaratmak olarak açıklıyor. Maas’ın yönetiminde ofisin öne çıkan son dönem projeleri arasında; Rotterdam – Market Hall, Paris – Pushed Slab, Schijndell – Glass Farm, Bordeaux – Master Plan for Bastide Niel, Suffolk Balancing Barn yer alıyor.