Konut Haberleri
22 Eyl 2017 14:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:26

Sinpaş Anadolu Yakası'na 18. imzasını atıyor!

Sinpaş GYO, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Gökorman projesi ile farklı bir konsepte imza atıyor. Firma, bu projeden ev alacaklara doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Sinpaş Anadolu Yakası'na 18. imzasını atıyor!
Markalı konut üreticisi Sinpaş GYO, İstanbul anadolu Yakası'ndaki 18'inci projesi Gökorman için kolları sıvadı. Şile yolu üzerinde yükselecek Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan yeşil mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın göz kamaştıran yıldızı olmaya aday.

Uçsuz bucaksız orman manzarası

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer: ‘Sinpaş’ın farkı; kimsenin girmeye cesaret edemediği yerlere girip, oraları cazibe merkezi haline getirmek. Bundan 40 yıl öncesinin Türkiye’sinde ev inşa etmek, adeta ustaların elinde olan, küçük ve bireysel girişimlerdi. O dönemde kurumsal firmalar hele hele ülke düzeyinde markalaşmış kurumlar yoktu. Sinpaş, böyle bir ortamda marka projelerle yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile yola koyulan ilk şirket oldu. 43 yıldır hep farklı ve yenilikçi olabilmek için çalıştı ve sayısız ilklere imza attı. Bu illkler Superbrands 2016 Türkiye’de bize, gayrimenkul alanında özel sektörün iki defa üst üste seçilen tek ‘süper marka’sı ünvanını kazandırdı’ dedi.



Avantajlı lokasyon yatırım değerini de artırıyor


1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçeneklerle planlanan Gökorman’da yer alan ev tiplerinin yüzde 70’i 100 m2’den büyük dairelerle ailelere seslenirken, geri kalan daireler ise iş merkezlerine ve metroya yakınlığı ile genç profesyonelleri hedefliyor.

Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek Gökorman, Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede olmasıyla çok avantajlı bir lokasyona sahip. Gökorman’ın kolay ulaşım sağlanan avantajlı konumu, aynı zamanda ideal bir yatırım fırsatı da sunuyor. Gökorman, köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine yakınlığıyla da öne çıkıyor.

Lansmana özel fiyat avantajı

330 milyon TL yatırım bedeli ile Gökorman, lansmana özel sunduğu yüzde 10 indirim avantajının yanısıra, yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.