Konut Haberleri
30 Mar 2017 09:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:04

Serdar Ortaç reklamı çekti evi kaptı

ABD’nin Orlando şehrinde yapılacak Breeze De Mar konut projesinin reklam yüzü olan Serdar Ortaç ile eşi bunun karşılığında ev aldı...

Serdar Ortaç reklamı çekti evi kaptı
Eşi Chloe Loughnan’la ABD’nin Orlando şehrinde yapılacak Breeze De Mar konut projesinin reklam yüzü olan Serdar Ortaç, “Reklam karşılığında eşime ve bana bir konut verildi” dedi.
Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, uzun süredir Amerika'dan ev sahibi olmak istiyordu. Chloe'nin bu hayali gerçek oldu.

Ortaç'a iki lüks villanın ardından bir süpriz de ABD'de at yetiştiriciliğiyle ilgilenen Türk baba-oğul tarafından geldi.

ABD'deki yarışlarda büyük başarılara imza atan Tuncay Kantarmacı ile oğlu İlkay Kantarmacı, Serdar Ortaç'a 150 bin lira değerinde bir at armağan etti.

Yarışlardaki kazançlarıyla ABD'de atlarından para kazanan 25 bin kişi arasında ilk 200'e giren baba-oğul, ünlü popçuyla geçtiğimiz gün Miami'de buluştu. İlkay Kantarmacı ile aynı zamanda yakın da dost olan popçu, hediye atla havalara uçtu.

Toplam 21 atı olan baba ile oğulun Ortaç'a hediye ettiği İngiliz atı, New Jersey'deki hipodromda düzenlenen yarışlarda koşacak.

Böylece Chloe Loughnan'ın isteğiyle Türkiye'deki kariyerine ara verip ABD'ye yerleşen Serdar Ortaç, bir süre sonra da reklam karşılığı sahip olduğu villada oturup yine kendisine hediye edilen yarış atı sayesinde de cebini doldurabilecek...