Sektörel
21 Mar 2014 10:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:57

Seranit Grup,Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılıyor

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grup, bu yıl 26’ncısı düzenlenen ‘Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılıyor.

Seranit Grup,Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılıyor
2 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri markalarıyla katılacak Grup, sektöre katmadeğer sağlayan yenilikçi ürünlerini yerli ve yabancı sektör profesyonellerine tanıtacak.

Seranit Grup, 2 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında 26’ıncı kez düzenlenecek ‘Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor. Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük buluşması olma özelliğini taşıyan fuar, 15 ülkeden 250'ye yakın yapı sektörü firmasını konuk ediyor.

Bu yıl ilk kez katılacakları fuarda Seranit Porselen, Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri markalarıyla yer alacaklarını belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba; “Mart ayında İstanbul’da başarılı bir Unicera fuarı geçirdik. Unicera’nın hemen ardından katılacağımız bu buluşma bize Anadolu’da da hem yerli hem yabancı sektör profesyonelleriyle buluşma olanağı sağlayacak. Bu yönüyle Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı bizim için büyük önem taşıyor. Başarılı bir fuar olacağına inanıyorum” dedi.

Seranit Grup, Bursa TÜYAP’ta gerçekleşecek ‘26. Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda ziyaretçilerini 4’üncü Salon’da yer alacak 401 No’lu standında ağırlayacak. Grup, özel tasarımlı şık standında Seranit ve Serra’nın en yeni yer ve duvar karolarının yanı sıra, Vanucci’nin özel mutfak ve banyo mobilyalarını ve yapı sektörüne katma değer sağlayan ekolojik ürünlerini de tanıtacak.