Konut Haberleri
25 Kas 2014 16:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:11

Seba İnşaat Cendere ofis projesi satışta

Seba Office Boulevard’ın farklı büyüklüklerdeki ofisleri ve projenin modüler yapısı, en küçük alanda bile en fazla verimi sağlamak üzere tasarlandı

Seba İnşaat Cendere ofis projesi satışta
İsteğe göre birleştirilebilen modüllerden oluşan kat ofisleri, şirketlerin ve yatırımcıların farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ayrıca Seba Office Boulevard projesinin yerleşim planı, dört yönden güneş ışığının içeri girmesine olanak veren bir konumda tasarlandı.

ORTAK PAYLAŞIM ALANLARI

Dünyada “Multi Office” tabir edilen “Tam Kapsamlı Ofis” fikrini hayata geçiren projenin girişinde bulunan ortak güvenlik lobisi ve her katta bulunan sekreterya, toplantı odaları, kitchenette'ler ve tuvaletler sayesinde Seba Office Boulevard'da yer alan prestijli ofislerin ekstra alanlara ihtiyacı kalmıyor. Böylece alandan tasarruf edilerek daha verimli bir ofis düzeni kurulabiliyor.

SOSYALLEŞME OLANAKLARI

Seba Office Boulevard çalışanları, proje bünyesinde yer alan dükkan, restoranlar, kafeterya ve spor merkezinde vakit geçirebiliyor ve iş hayatının günlük stresinden bir nebze de olsun uzaklaşabiliyor.

YEŞİL PROJE

Seba Office Boulevard uluslararası en geçerli yeşil bina derecelendirme sistemi olan LEED sertifikası adayıdır. İnşaat sırasında atıklar geri dönüşüme gönderilerek, çevreci bir inşa süreci hedefleniyor. Binada sürdürülebilir ulaşım sistemleri teşvik ediliyor. Verimli su armatürleri kullanılarak su tüketiminin ve enerji verimli sistem çözümleri ile enerji tüketiminin azaltılması hedefleniyor.