Konut Haberleri
18 Eki 2016 12:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:45

SeaPearl Ataköy’ün örnek dairelerinde lüksün tanıtımı yeniden yapılıyor

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’ün yeni hazırlanan örnek dairelerinde sahiplerini bekliyor...

SeaPearl Ataköy’ün örnek dairelerinde lüksün tanıtımı yeniden yapılıyor
Getiri potansiyeli en yüksek proje olan SeaPearl Ataköy ile geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, ayrıcalıkların hakim olduğu projede iki farklı tipte örnek daire hazırladı. Alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edildi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “2014 yılından bu yana inşaatına ve satışına devam ettiğimiz projemizde merakla beklenen örnek dairelerimizi ziyaret için hazır hale getirdik. ‘Lüks konut nasıl yapılır?’ sorusunun yanıtını yaptığımız örnek dairelerle vermiş olduk” dedi.



Merkezlere yakınlığı, yapıların kalitesi, park ve yeşil alanları ile İstanbul'un en lüks semtlerinden biri olan Ataköy’de inşa edilen proje, bölgenin değerine değer katıyor. Kişiye özel ödeme planlarının uygulandığı SeaPearl Ataköy’de banka kredisinin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vade seçenekleri sunuluyor.



Metrekaresi 8 bin dolardan başlıyor
SeaPearl Ataköy, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde yükseliyor. 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. İlk etapta teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişebilen 1+1’den 4,5+1’e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.



Tüm bağımsız bölümler deniz manzaralı
SeaPearl Ataköy’de her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı da yer alıyor. Projedeki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor.



Kolay ulaşım...
Atatürk Havaalanı’na 2 km uzaklıkta olan projenin, E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. FSM Köprüsü’ne 25, Boğaziçi Köprüsü’ne 17, Ataköy Yat Limanı’na 1 km mesafede yükselen SeaPearl Ataköy’de doğrudan ulaşım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı’ndan sağlanıyor.



Jumeirah her olanağıyla SeaPearl Ataköy’de
SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1’den 4,5+1’e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior suite, executive suite, hospitality suite ve presidental suite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, Türk Hamamı, fitness- spa alanı, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkanlar da yer alıyor.