Konut Haberleri
03 Haz 2015 07:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:45

Sea Pearl'ü Kraliyet’e tanıttı

İngiltere, Ürdün ve Suudi Arabistan’ın kraliyet ailelerinin biraraya geldiği geleneksel BMG Polo yarışmasının 19’uncusu, Türk işadamlarının da katılımıyla İngiltere’nin Gloucestershire bölgesinde bulunan Cheshire Polo Club’da yapıldı.

Sea Pearl'ü Kraliyet’e tanıttı
Organizasyon, Londra ve İstanbul merkezli API Investment şirketinin Türkiye temsilciliğini yaptığı, Suudi arabistan’daki BMG Foundation (Vakfı) tarafından organize edildi.
Etkinliğe Türkiye’den API Investment CEO’su Alper Apaydın ve Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu katıldı.
Kuzu Grup’un Ataköy’de inşa ettiği Sea Pearl projesi organizasyonun ana sponsorları arasında yer aldı. Proje, organizasyon boyunca kraliyet ailelerine ve katılımcılara tanıtıldı.

API Invesment CEO’su Alper Apaydın, organizasyonla ilgili olarak şunları söyledi:
“Böyle bir organizasyonun parçası olmak bizim için çok gurur verici. Tüm ülkelerin kraliyet ailelerine, Suudi Arabistan ve Ortadoğu’dan gelen prens ve üst düzey katılımcılara hem Türkiye’den gelen misafirlerimizi tanıştırma, hem de Kuzu Grup’un çok özel Sea Pearl projesini tanıtma fırsatını bulduk. Bu kadar özel bir projenin davetlilerden büyük ilgi görmesi bizi çok sevindirdi. Organizasyonda daire ayırtanlar oldu, bu da projenin beğenildiğini gösterdi. Önümüzdeki günlerde misafirlerimizi İstanbul’da ağırlayacağız. Bu ve diğer özel projelerimizi bu çaptaki özel organizasyonlarda tanıtmaya devam edeceğiz.” 

Organizasyonun birinci bölümünü oluşturan forumda Suudi Arabistan’daki ekonomik durum ve genel yatırım imkanları masaya yatırıldı. Daha sonra kraliyet ailelerinin ve üst düzey katılımcıların katıldığı geleneksel öğle yemeğine geçildi. Ögle yemeğini takiben İngiliz Prensi Harry de oyuncu olarak sahaya çıktı.