Sektörel
14 Kas 2015 12:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:46

Sakarya Belediyesi proje yağmuru yapıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilecek 101 milyon lira değerindeki 9 projenin temeli attı

Sakarya Belediyesi proje yağmuru yapıyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yeni dönem için şehre müjdesini verdiği 101 milyon liralık 9 projenin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı. Törenin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar gerçekleştirdi. Temeli atılan projeler ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Oktar, yeni çalışmalar üzerinde de gerekli hazırlıkların devam ettiğini aktardı.

HER YENİ SEFER YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Göreve geldikleri ilk günden bu yana birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, "Tamamlanan her bir yatırım, hemşerilerimize dokunan her bir proje, Sakarya’ya hizmet etme sevdamızı daha da arttırdı. Çünkü bizim anlayışımıza göre, ‘iki günü birbirine eşit olan kayıptadır.’ Biz, yeni başlangıçların bereketine inanan bir anlayışın temsilcileriyiz. Her yeni gün, Sakarya için yeni projeler inşa etmenin heyecanını taşıyoruz. Bu şevk ve heyecanla, şehrin tamamına yayılan altyapı ve içmesuyu yatırımlarımızı gerçekleştirdik” dedi.

"ŞEHRİ İLKLERLE BULUŞTURDUK"

Şehrin ilk katlı otopark projesi, ulaşım konusundaki hassasiyetimizle yola çıkılan bir projedir diyen Toçoğlu, "Temelini atacağımız projelerimizden bir diğeri Afet Koordinasyon Merkezi. Gerek yurt içi, gerekse yurt dışındaki örneklerini inceleyerek hazırladığımız bu projeyle, olası afet anında, tüm koordinasyon, tek merkezden daha etkin bir şekilde yürütülecek. Bugün Harmanlık Sosyal Tesislerinin bulunduğu alanda itfaiye teşkilatımız için yeni bir hizmet binası da inşa ediyoruz. Ayrıca projenin hemen yanına sentetik saha inşa ederek; spor yapılabilecek alternatif alan sayısını da arttırmış olacağız” dedi.