Konut Haberleri
05 Mayıs 2016 14:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:17

Rüyanızdaki yuva Helia Çankaya Residence'ta

Ankara'nın elit bölgelerinden Çankaya'da Helia Çankaya Residence projesi, 1.582 metrekarelik arsa alanı üzerinde HLN Plus güvencesi ile yükseliyor.

Rüyanızdaki yuva Helia Çankaya Residence'ta
Ankara'nın seçkin semti Çankaya, Birlik Mahallesi'nde; restoran, park ve otel gibi sosyo kültürel imkanları bir arada bulunduran, kaliteli yaşam alanları sunmayı hedefleyen Helia Çankaya Residence projesi, 1.582 metrekarelik arsa alanı üzerinde HLN Plus güvencesi ile yükseliyor.
  
Özel donanımlara sahip proje...
Helia Çankaya Residence, bir çok donanımıyla Ankara'nın en özel projelri arasında yer alıyor. İşte Helia Çankaya Residence'ı diğerlerinden ayıran özel donanımlar...

Concierge
Spor merkezi
Fin hamamı
Sauna
Otopark
Kapalı otopark
Ütü servisi
House keeping 
Bahçe katı
İç mekan oturma locaları
Yeşil alanları


Butik daire konsepti ile tasarlanmış ve kullanabileceğiniz lüks daireler; sundukları hayat standartları ile yaşamınıza yeni bir soluk getiriyor. İç ve dış mimari tasarımıyla prestijli, akıllı ev modeli konforlu ve güvenli olan Helia Çankaya Residence yaşama bakış açınızı değiştiriyor.
  
4 farklı daire tipi...
Dört farklı tip daire seçeneği, sınırlı sayıda dubleks alternatifleri ile 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sizleri bekliyor. Bahçe katı ve bahçe dubleks daireler vadi manzarasını evlerinize taşıyor. Buraya ait olduğunuzu hissetmek, size özel bir yaşamın kapılarını açıyor.



HLN Plus hakkında...
Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan şirketimizin faaliyet gösterdiği sektördeki yenilikçi çözümleriyle çevereye güven ile sürdürülebilirlik temelinde 2007 yılına faaliyete başladı.

Bugüne kadar büyük projelerde yüklenici taşeron ve tedarikçi konumlarında bulunmuş bir kadronun sağlam temellere otuttuğu bir şirket olarak, hizmet verirken, farklı alanlardaki tecrübelerinden yararlanabileceğimiz yeni iş ortakları ile 2014 yılında kurduğumuz HLN PLUS ile konut&ofis alanında proje üretiminde adından söz ettirmeyi amaçlayan firmamız güçlü stratejik ortaklıklar ile büyüme stratejileri izleyerek  inşaatta kararlı, dinamik ve hizmet öncelikli yapımız altındaki şirketlerimizle insan öncelikli çevreye ve topluma saygılı projeler üretmek ve hayata geçirmeyi hedef haline getirdi.



İstanbul ve Ankara'nın farklı bölgelerinde İstanbul ve Ankara'nın farklı bölgelerinde A Plus projeler inşa ediyor. Nitelikli ve lüks konut projeleriye öne çıkan HLN PLUS yatırım ve iş geliştirmede ekonomiye katkı bulunmada kendini sorumlu hissediyor.

DETAYLARLA HELİA ÇANKAYA RESİDENCE...

Helia Çankaya Residence, Çankaya Birlik Mahallesi'nde  A+ konseptte, resepsiyonu yaşam alanı benzersiz kalitesi ve hizmetleriye sizleri bekleyen bir proje... Residence, 1580 m2 üzerine kurulu 5700m2 inşaat alanlı yerden ısıtmalı bir konsept projedir. İçinde 45 adet 1+1 ,1 tane 2+1, 5 tane 1+1 dubleks, 4 tane 2+1 ters dubleks 2 tane 2+1 dubleks, 8 tane de 3+1 dubleks mevcuttur.

RESEPSiYON: Misafirinizi karşılama size haber verme odanıza telefon bağlama taksi çağırma evinizle ilgili herhangi bir sorunu yönetime bildirip sorunu takip etme teslim alma teslim etme duyuruları size bildirme gibi etkin görevleri olup sizin asistanlık görevini üstlenecektir.

GÜVENLİK: 7/24 Görev yapacak olup acil durumlarda müdahale ile yetkilidir.

BAHÇE: 150m2 dir Bloğun içinde olup görevli tarafından işletilecek ve sadece residence sakinleri yararlanacak.

ANKASTRE MUTFAK: Buzdolabı-Fırın-Ocak-Davlumbaz-Bulaşık makinesi.

AKILLI KUTU: Resepsyona ve güvenliğe doğrudan bağlantı,yapmakla beraber yangın, hırsızlık alarmı ve su basması gibi acil durumlarda güvenlik ve resepsyona sinyal gönderir.

ISINMA: Merkezi sistemli yerden ısıtmalı olup ayrıca ısı yalıtımı mevcuttur.

DUVAR KAĞIDI: Yanmayan ve silinebilen tekstil tabanlı duvar kağıdır.

ÇAMAŞIRHANE: Görevli tarafından işletilecek olup elbiselerinizi veya tekstil eşyalarını yıkamada kullanabileceğiniz size özel bir alandır.

SPOR SALONU:  Donanımlı bir şekilde özel görevli tarafından işletilecek.

SAUNA : İşinin uzmanları tarafından işletilecek.

HAMAM: Projede yer alacak olan hamam da tıpkı diğer sosyal alanlar gibi donanımlı olacak.

GİYİNME ODASI: Sauna hamam ve onlara bağlı giyinme odası aynı bölümdedir.

İşte Helia Çankaya Residence'ın iletişim bilgileri:


0312 496 20 00 
0532 136 02 00

www.hlnplus.com.tr