Konut Haberleri
16 Ağu 2018 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:56

Roya Nova Rezidans'ta Kurban Bayramı indirimi

Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açan ROYA YAPI’nın ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans’ta, Kurban Bayramı’nda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Roya Nova Rezidans'ta Kurban Bayramı indirimi
İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Finans Merkezi’nde, konumu ve üst düzey donanımıyla kısa sürede yatırımcıların gözdesi olan projede;1+0 daireler 285 bin TL, 1+1 daireler 400 bin TL, 2+1 daireler 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcıyla buluşuyor.

Roya Yapı, ilk markalı konut projesi Roya Nova Rezidans ile sektöre kalite kavramını yeniden tanımlayan yepyeni bir kulvar kazandırırken, imza attığı kampanyalarla da yatırımcılara avantajlı ödeme imkânı sunuyor.

Mimari tasarımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç potansiyeliyle İstanbul Finans Merkezi’nin yıldızı olarak gösterilen proje, yükselen döviz fiyatları ve faiz oranları karşısında Kurban Bayramı’nda sunulan yüzde 20 indirimle, yatırımcılar için ciddi bir cazibe yaratıyor.