Konut Haberleri
10 Tem 2018 14:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:50

Roya Nova Rezidans kazancın adresi oldu

Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açan ROYA YAPI’nın ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans, Ulusal Kampanya kapsamında da yatırımcıların gözdesi oldu.

Roya Nova Rezidans kazancın adresi oldu
“Yaşamın yükselen değeri”sloganıyla İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Roya Nova projesinin tüm donanımıyla yatırımcılar tarafından ciddi bir taleple karşı karşıya olduğunu vurgulayan Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Gayrimenkul üreticileri olarak başlattığımız ulusal kampanyada Roya Yapı olarak kısa sürede İstanbul Finans Merkezi’nin yıldızı olarak gösterilen projemizle dahil olduk. Tarihimizde benzeri görülmemiş bir kampanyayla karşı karşıyayız. Kampanyanın başladığı andan itibaren satış ofislerimizde ciddi bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Projemiz donanımı ve üst düzey teknolojisiyle yatırımcılar tarafından zaten ciddi bir talep görüyordu. Ulusal Kampanya ile birlikte talepte zirveyi yakaladık” diye belirtti.
 

 
Afşin Aykanat:“Hem yatırımcımız hem sektörümüz hem de Türkiye ekonomisi kazanacak”

Sektör oyuncuları olarak sergilenen güç birliği sayesinde hem yatırımcıların hem sektörün hem de Türkiye ekonomisi kazanacağına değinen Aykanat, “Bu dönemde satışlarda yaşanan hareketliliğin yılın tamamını etkisi altına alacağına inanıyoruz. 2018 yılı sektörümüzün en verimli geçen yıllarından biri olacak.” dedi.
 
“Sadece bir konut değil, benzersiz yaşam konsepti”

Roya Nova projesinin oturum ve yatırım için ev arayanların ilgisini çektiğini vurgulayan Aykanat, “Projemiz sahip olduğu yüksek kalite ve sunduğu yüksek kazançla kampanya sürecinde talep artışıyla karşılaştı. Yatırımcılara sadece bir konut projesi değil yaşamın değerini yükselterek zirveye taşıyan benzersiz bir yaşam konsepti sunuyoruz. Kampanyanın yarattığı fırsat elbette projemizin cazibesini de artırıyor” dedi.


 
İstanbul Finans Merkezi’nde Yükselen Değer

TAGO Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı’nın ortak güç birliğinin bir yansımasını oluşturan ROYA YAPI,Roya Nova Rezidans projesi ile sektörde kalite kavramını yeniden tanımlayan yepyeni bir kulvar kazandırdı. Mimari tasarımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç potansiyeliyle İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan bölgenin değerini de yükselten Roya Nova projesi, “Yaşamın yükselen değeri” anlayışıyla satışa sunuluyor. 



 
Muhteşem bir lokasyon ve kaçırılmayacak fırsat

1+-0, 1+-1 ve 2+-1 tipinde 251 konut ve 4 ticari üniteden oluşan Roya Nova Projesi konforlu bir yaşam ve kazanç arayan yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Anadolu yakasının ulaşım merkezinde yer alan konumu, lokasyon avantajını beraberinde getiriyor. 2019 yılında teslim edilmesi planlanan proje;1. Köprü, 2. Köprü, Sabiha Gökçen Havalimanı gibi noktalara uzanan ulaşım aksının merkezinde, metro istasyonu, otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Tüm bu unsurlarıyla da yatırımcılara muhteşem bir lokasyonda muhteşem bir kazanç ve yaşam imkânı sunuyor.
 
En düşük aidat Roya Nova’da

Optimum maliyetle maksimum verimliliğin elde edildiği örnek bir proje olarak öne çıkan Roya Nova Rezidans, kendi kendine yetebilen bir mimari anlayışla inşa ediliyor. Bu yönüyle “yaşam ve yatırımcı dostu’”olarak öne çıkmayı başarıyor. Sunduğu yüksek kaliteyle birleşen yüksek yaşam standardı da yatırımcılar için cazibe yaratıyor. Markalı projelerde aidatlar metrekare başına 6 TL ile 9 TL arasında değişirken Roya Nova’da aidatların metrekaresi 2,5 TL olarak hesaplanıyor.