Emlak Konut
09 Ağu 2017 16:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:21

Riva'daki araziye yeterli teklif gelmedi

Riva'da daha önce Milli Takım'ın olan otelin bulunduğu değerli arazi için yapılan ihale düştü. Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca yapılan ihaleye giren iki firma da 71 milyon liralık kıymet taktir rakamının altında kaldı. Son kararı komisyon verecek.

Riva'daki araziye yeterli teklif gelmedi
İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Riva'da bulunan değerli arazi için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından yapılan ihalede yeterli teklif gelmedi

KIYMET TAKTİRİ 71 MİLYON TL

Hürriyet'in haberine göre, ÖİB’nin satışa çıkardığı 35 dönüm üzerindeki arazi için ihale bugün yapıldı. İhale için, Metro Holding şirketi Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş ve SBK Holding A.Ş teklif verdi. İhalenin başlamasından kısa süre sonra ÖİB’nin arazi için yaptırdığı kıymet taktiri rakamı açıklandı. Buna göre söz konusu arazi için belirlenen değer 71 milyon TL olarak açıklandı.

SBK'DAN DAHA YÜKSEK TEKLİF

Bu açıklamadan sonra sıra iki firmanın sundukları kapalı zarfların açılmasına geldi. Açılan zarflarda, her iki firmanın verdiği teklifin de 71 milyon TL’nin altında olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre SBK Holding’in teklifi Anadolu Terminal’in verdiği teklifin üstünde bir rakamdı. Bu aşamadan sonra ihale teknik olarak sona erdi.
 
 
ETİKETLER
#Riva # ihale # Arazi