Konut Haberleri
23 Tem 2014 08:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:34

Rings İstanbul'da bayrama özel 5 bin TL peşinat fırsatı

Selin Yapı'nın Sancaktepe projesi olarak yükselen Rings İstanbul'da bayram dönemine özel sadece 5 bin lira peşinatla daire sahibi olma avantajı sunuluyor..

Rings İstanbul'da bayrama özel 5 bin TL peşinat fırsatı
Aydos ormanının hemen yanında doğayla iç içe ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Rings İstanbul projeisnde bayram döneminde özel bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelere 5 bin lira peşinatla sahip olmak mümkün. Ayrıca projede yer alan hemen teslim evler de yüzde 0,76'dan başlayan faizlerle satılıyor.

Ramazan Bayramı'nın 3. gününden itibaren satış ofisi açık olacak Rings İstanbul projesinde 499 ev ve 99 rezidans daire bulunuyor. Proje içerisinde hobi bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, meyvelikler, çeşitli spor aktiviteleri için ihtiyaç duyulabileek tüm donanıma sahip Rings Sports Club ve içerisinde 9 sinema salonu,  112 mağazası, dünya mutfaklarından fast-food'a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, hipermarket ve elektronik marketler bulunan Rings AVM de yer alıyor.

Sancaktepe'de Selin Yapı imzasıyla yükselen Rings İstanbul proejsi, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 15, Boğaziçi Köprüsü'ne 15, FSM Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede yer almakta olup Üsküdar – Sabiha Gökçen Havalimanı metrosununda yanı başına konumlanıyor.