Konut Haberleri
11 Nis 2014 13:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

Resim İstanbul projesinde bitmeyen lansman!

Resim İstanbul çok talep alıyor, çok hızlı satış yapıyor ama indirimli lansman fiyatlarına hala devam ediyor...

Resim İstanbul projesinde bitmeyen lansman!
Sancaktepe'de Ortadoğu Grubu'nun hayata geçirdiği Resim İstanbul konut projesinde 10 Şubat'ta başlayan lansman bitmek bilmedi.Konut sektörünün zor bir dönemden geçtiği şu günlerde satışlarını çok hızlı yaptığını iddia eden firma lansmana özel fiyatları için müşterilerine hala son 19 gün diyor. "Konutlarını çok hızlı satan" projede indirimli lansman fiyatlarıyla satış yapmaya çalışılması bir terslik olduğunu akıllara getirdi. Firmanın satışlarının kötü olduğu fakat yüksek lanse etmeye çalıştığı ihtimallerden biri.Peki, bu kadar uzun süren yüzde 10 indirimli lansman fiyatları satışları biraz olsun hızlandırabilmek için mi?

Ön talepte de çoşmuştu!

Resim İstanbul projesinden ön talep sürecine girdikten sonra gelen haberler doğrultusunda hiç resmi satışa çıkmadan Ön talep döneminde satışların tamamını yapıp bitirmesi beklendi.Çünkü projenin 1.etabındaki 546 dairesi için tamı tamına 2 bin 250 talep aldığı iddia edildi.546 daire için 4 kattan fazla istek aldığı söylenen Resim İstanbul'da bu denli talebe ragmen ön talep süreci de uzatılmıştı.

Ön talep döneminde 4 kattan fazla talep alan "Resim İstanbul ön talepte çoştu" şeklinde lanse edilen ve medyada haberlerinin yer alması için sürekli bu yönde bilgi servis edilen proje için yapılan televizyon kampanyaları, indirim kampanyalarının etkisi satışlara yansıtılamamışa benziyor.

Emlakeki.com/Özel