İnşaat
09 Eyl 2015 15:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

Regus, hazır ofisleri ile tüketicilerin bir numaralı tercihi...

Dünya çapında 106 ülkede, 850 şehirde yer alan 2 bin 500 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan, Türkiye pazarındaki liderliğini 16 yıldır sürdüren Regus, yeni ofisler açarak büyümeye devam ediyor.

Regus, hazır ofisleri ile tüketicilerin bir numaralı tercihi...
Türkiye genelinde 6 şehirde toplam 19 noktada 7/24 hizmet veren Regus, A’dan Z’ye her şeyi ile kullanıma hazır ofisleri ile tüketicilerin bir numaralı tercihi. 

16 yıldan bu yana faaliyet gösterdiği Türkiye pazarında lider konumda olan Regus, bu yıl açtığı yeni merkezlerle liderliğini koruyor. 2014’te Ankara’da ikinci merkezi ile İzmir, Bursa ve Adana’da da merkezler açan Regus, son olarak Gaziantep ofisini açtı. 

Türkiye çapında İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin yanı sıra gelişen kentlere de odaklanan Regus, iki yeni ofisin açıldığı 2015 yılını Türkiye çapındaki ofis sayısını 23’e çıkararak kapatacak.

Regus’un Türkiye pazarında toplam 6 şehirde 19 noktada hizmet verdiğine dikkat çeken Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, Türkiye’de hızlı bir büyüme gösteren Regus’un kısa zamanda 25’in üzerinde merkeze ulaşacağını söyledi.

Kolay ulaşılan lokasyonlar
Ofis açılacak lokasyonları belirlerken kullanıcıların rahat ulaşabilecekleri alanları tercih ettiklerini belirten Hakan Atalay şöyle devam ediyor:

“Türkiye’de ve dünyada yaşanan trafik sorunu nedeniyle ofislerin kolay ulaşılabilir olması büyük önem taşıyor. Biz de bu gerçekten yola çıkarak ofisleri, Kanyon, Palladium, Trump Towers, Armada, Folkart Towers gibi popüler, kolay ulaşılabilen, trafik akışına uygun, otopark sorunu olmayan lokasyonlarda konumlandırıyoruz. Böylece merkezi lokasyonlarda sekreterya servisinden, ofis destek hizmetlerine, IT hizmetlerine kadar her türlü hizmetin verildiği, iş insanlarının hayatını kolaylaştıran bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösteriyoruz.”

Yeni bölgeler gelecek
İstanbul’un merkezi iş alanları olan Levent, Maslak, Taksim, Kozyatağı, Altunizade ve Kavacık’ta ofis yapılanmasını tamamlayan Regus, hızla gelişen bölgeleri de mercek altına aldı. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde de yeni bölgelerde ofisler açılması planlanıyor.

Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Adana’da da merkezleri bulunan Regus, gelişen yeni büyük şehirlerde yeni ofis yatırımları yapmak üzere pazar analizi çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde pazarın potansiyeli, tüketici talepleri ve pazarın dinamiklerini araştıran şirket, yatırım yapmak için uygun gördüğü yeni bölgelerde ofisler açmaya devam edecek.