Sektörel
07 Kas 2015 13:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:43

Reçine Üretiminde Uluslararası Bir Marka “DEMAK”

DEMAK, İtalya’nın Torino şehrinde üretim hayatına başladı. Firma, kimyasal reçine ve reçine döküm ekipmanları sektöründe lider markalar arasında yer alıyor. 5 kıtaya ihracat yapan şirket, 2001 yılında ABD New Jersey’de DEMAK America Inc iştirakiyle uluslararası alandaki gücünü katladı.

Reçine Üretiminde Uluslararası Bir Marka “DEMAK”
Endüstriyel üretim süreçleri içerisinde son 20 yıldır reçine kullanımında artış yaşandı. LEFA Temsilcilik firmasının Türkiye temsilciliğini yaptığı DEMAK şirketi, sanayi sektörünün ihtiyaç duyduğu reçine ve reçine ekipmanları üretimiyle 5 kıtanın ihtiyaçlarını karşılıyor. Diyalektik özellikleri nedeniyle sanayi sektöründe hızla kullanım alanını çeşitlendiren reçineler, elektrik komponent sistemlerini tamamen izole edici bir özelliğe sahip. Ayrıca reçineler, sıvı olarak yayılan kauçuklarda sızdırmazlık sağlıyor.

DEMAK tarafından üretilen ekipmanlar Genç ve dinamik bir kadro tarafından yönetilen DEMAK, her gün ürün gamına bir yenisini ekliyor. Alanında lider marka olma özelliğini sürdüren şirket, beşten farklı alanda ekipman üretimleri gerçekleştiriyor. DEMAK, gelişmiş dağıtım ekipmanları sınıfında ürettiği cihaz sistemlerini, iki kompenentli reçinelerin küçük ve orta boyuttaki parçaları üzerine yüksek hassasiyet ve kalitede yayılmasını sağlamak için geliştiriyor. Vakum sistemleri alanında da ekipmanlar üreten DEMAK, küçük, orta, büyük parçaları yüksek hassasiyet ve olağanüstü dielektrik izolasyonunu sağlayacak şekilde tasarlıyor.

Müşteriye uygun modern çözümler tutkallama ve yapıştırma ekipmanları alanındaki üretimleri, contalama ve

koruyucu kaplama sistemleri imalatları, DEMAK markasının diğer ekipman uygulamaları arasında yer alıyor. Talepler doğrultusunda özel hat tasarımlarının gerçekleştirilmesiyle müşterilere en iyi çözümler sağlanıyor.

Endüstriyel alandaki birikimi, deneyimi ve Ar-Ge faaliyetleriyle yeni pazarları hedefleyen DEMAK, 5 kıtada onlarca ülkeye teknolojilerini ulaştırıyor.
ETİKETLER
#DEMAK #Endüstriyel