Konut Haberleri
06 Ağu 2015 10:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:03

Batışehir'de Premium hayat!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor.

Batışehir'de Premium hayat!
EgeYapı Group; EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.
Fiyatları 276 bin liradan başlayan ve 407 adet rezidans dairesinden oluşan Batışehir Premium Rezidans’ın yatırımcıları ayrıcalıklarla dolu bir hayatla buluşturacak yeni kampanyası kapsamında; %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor. Peşin satışlarda uygulanan %10 indirim ile de Premium etabında yer alabilmek mümkün.

Batışehir Premium, 7/24 ulaşılabilecek organizasyon, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri sayesinde size kalacak zamanınızı Premium Rezidans’ın 14. Katında bulunan kapalı havuz, fitness, oyun odaları ve kafelerde İstanbul manzarası eşliğinde geçirebilme olanağı sunuyor.
Oturum ve yatırımcılar için birçok karma yaşam fonksiyonunu bir arada sunan Batışehir’de binlerce kişinin ihtiyacını karşılamaya yönelik sosyal alanlar bulunuyor. Batışehir Premium, iş ve rezidans yaşamının arasında dünyanın en seçkin markalarının yer alacağı alışveriş caddesiyle tek bir alanda tüm ihtiyaçların karşılanacağı bir yaşam vadediyor.
Yatırımcısına yüzde 110 kazandıran Batışehir, merkezi lokasyonu ve karma kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor!

Teslim edilen etaplarında yatırımcısına yüzde 110 kazandıran Batışehir, peşin ödemlerde ise uygulanan %10 indirim avantajı veriyor. Premium bir yaşam vadeden ‘Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte konut ve rezidanslar, Four Points By Sheraton Hotel, A Plus ofisler, Doğa Koleji, mağaza ve dükkanların bulunduğu alışveriş alanı BatıCadde, spor salonları ve geniş peyzaj alanları bulunuyor.
Yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yollarında bulunan ve TEM’den direk girişe sahip Batışehir; TEM ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği noktada, TEM’den direkt giriş imkânı bulunan sayılı projelerden biri olarak konumlanıyor. İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da Doğan Medya Center’ın hemen karşısında, Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıkta yaşama ve yatırım fırsatı veriyor.

Sosyal alanlarla dolu Batışehir
Yeşil alanlarının yanı sıra sosyal ve sporla iç içe bir yaşam sunacak olan Batışehir’de yazın yüzme havuzlarında serinlerken güneşlenme teraslarında yazın tadını çıkarabileceksiniz. Çocuklu aileleri de düşünen Batışehir, her yaşa hitap edecek çocuk oyun grupları ile eğlenceli saatler sunacak. Açık alan spor aletleri, bisiklet ve koşu parkurları, mini golf, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortları, akıllı bisiklet alanı, meditasyon ve yoga alanlarının yer alacağı Batışehir, günün stresinden arındırırken açık hava sinema alanı, restoranları ve kafeleri ille de İstanbul’un önde gelen meydanlarını aratmayacak.