Prefabrik evler artık daha modern!

Ekonomik olmasıyla en çok tercih edilen konut tipleri arasına giren prefabrik evler, şimdi daha da modern..

Prefabrik evler artık daha modern! - Sayfa 1

Ekonomik olmasıyla en çok tercih edilen konut tipleri arasına giren prefabrik evler, şimdi daha da modern..

19
Prefabrik evler artık daha modern! - Sayfa 2

Özellikle şehir stresinden en azından hafta sonları ve tatillerde kaçma isteği ve kırsal yaşama dönüş özlemi çoğalmaya başladığından bu yana, ülkemizde ve dünyada oldukça öne çıkan mimari yapıların başında modüler evler geliyor. Bunun en önemli sebebi de elbette ki geleneksel yapıların ekonomik olarak çok daha maliyetli olması ve çok daha uzun sürelerde inşa edilmeleri. Prefabrik yapılar gibi modüler ev modelleri ise pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Hem daha ucuza mal olan, hem çok hızlı inşa edilebilen, hem de gerektiğinde taşınabilen ve çok daha modern bir estetiğe sahip olan modüler yapılar özellikle yazlık ve kırsal kesimlerde tüm dünyada giderek daha da fazla yaygınlaşıyor. Modüler yapılardan en sıra dışı ve pratik olanı ise pek tabii ki konteyner evler. Her ne kadar ülkemizde henüz prefabrike yapılar kadar yaygınlaşmış olmasalar da, dünyada konteyner ev modelleri her geçen gün daha da zenginleşiyor. Deniz aşırı taşımacılıkta kullanılan konteynerlardan inşa edilen bu evler ekonomik olarak da en cazip seçenekleri oluşturuyor. ***

29
Prefabrik evler artık daha modern! - Sayfa 3

Taşıma konteynerları genellikle 21 ve 14.4 metrekare olmak üzere iki farklı boyuttan oluşuyorlar ve dolayısıyla konteyner evler de bu boyutlarla dizayn ediliyor. Bu boyutlar size oldukça küçük görünse de aslında hafta sonlarınızı geçirmek için huzurlu bir ortam sağlamak için yeterli. Herkesin bütçesine uygun olan konteyner evlerin dış yalıtım malzemeleri ise tarza göre değişebiliyor. Taşıma konteynerları genellikle 21 ve 14.4 metrekare olmak üzere iki farklı boyuttan oluşuyorlar ve dolayısıyla konteyner evler de bu boyutlarla dizayn ediliyor. Bu boyutlar size oldukça küçük görünse de aslında hafta sonlarınızı geçirmek için huzurlu bir ortam sağlamak için yeterli. Herkesin bütçesine uygun olan konteyner evlerin dış yalıtım malzemeleri ise tarza göre değişebiliyor.

39
Prefabrik evler artık daha modern! - Sayfa 4

Taşıma konteynerları genellikle 21 ve 14.4 metrekare olmak üzere iki farklı boyuttan oluşuyorlar ve dolayısıyla konteyner evler de bu boyutlarla dizayn ediliyor. Bu boyutlar size oldukça küçük görünse de aslında hafta sonlarınızı geçirmek için huzurlu bir ortam sağlamak için yeterli. Herkesin bütçesine uygun olan konteyner evlerin dış yalıtım malzemeleri ise tarza göre değişebiliyor.

49