İnşaat
14 Şub 2018 13:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:40

Polat Alemdar kardeşinin şirketi için bakın ne dedi? 1000 aile evinden olmuştu

Kurtlar Vadisi serüvenine birlikte başlayan ancak daha sonra yolları ayıran Şaşmaz kardeşler, Fikirtepe’de yarım bırakılan inşaat projesinin ardından bir kez daha isim krizi ile gündeme geldi.

Polat Alemdar kardeşinin şirketi için bakın ne dedi?  1000 aile evinden olmuştu
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu işlerinden biri olan Kurtlar Vadisi, Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler tarafından hayata geçirilmişti. Bir mafya dizisi olarak yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi’nin ilk bölümlerinde ‘Ali’ karakterine hayat veren Raci Şaşmaz, senaryo gereği estetik ameliyat olarak başrolü kardeşi Necati Şaşmaz’a bırakmıştı. Necati Şaşmaz’ın ‘Polat Alemdar’ karekteriyle başrolünü oynadığı dizi de uzun süre yapımcılığı da kardeşi Raci Şaşmaz sürdürmüştü.

KAVGA EDİP AYRILDILAR

Ancak ikilinin arasına kara kedi girdi ve sonraki süreçte Kurtlar Vadisi Pana Film’le birlikte Necati Şaşmaz’da kaldı. Ailenin inşaat işlerini yürüttüğü Pana Yapı ise Raci Şaşmaz’ın patronluğunda yolculuğuna devam etti. Raci Şaşmaz bu süreçte televizyondaki kariyerini ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli televizyon dizisi ile devam ettirdi. Ünlü yapımcı şu an hala EDHO dizisinin yapımcılık koltuğunda oturuyor.

RACİ’NİN İŞİ NECATİ’YE PATLADI

İki kardeşi son karşı karşıya getiren olay ise Pana Yapı’nın Fikirtepe’de 1000 ailenin kentsel dönüşüm için aldığı konutlarını yarım bırakması oldu. Olay bir anda gündeme bomba gibi düşürken, Pana Yapı ile birlikte Pana Film’de sürece dahil edildi ve başlıklarda genel olarak Kurtlar Vadisi ismi geçirildi.

PANA FİLM’DEN SERT AÇIKLAMA

İşte bugün Pana Film’den bir açıklama geldi ve Necati Şaşmaz ağabeyinin şirketi Pana Yapı’nın kendileri ile bir alakası olmadığını vurguladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bugün medyada yer alan ve Pana Yapı adlı firmanın kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili sıkıntılarını konu alan haberlerde art niyetli bir şekilde şirketimiz Pana Film A.Ş.’nin, Pana Film A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Şaşmaz’ın ve şirketimize ait Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin adı geçirilmiştir.  İlgili haberlerin başlıkları ve içeriklerinden, şirketimizin kamuoyu nezdinde itibar kaybına uğratılmasının hedeflendiği anlaşılmış olup, açıklama yapma gereği doğmuştur. Söz konusu Pana Yapı adlı firmanın, Necati Şaşmaz, Pana Film A.Ş. ve Kurtlar Vadisi Pusu ile bir alakası bulunmamakla beraber şirketimizin inşaat sektöründe bir yatırımı da olmamıştır. Bu hususta yapılmış haberlerle ilgili yasal tüm hak ve taleplerimizi saklı tutarak, konuyla ilgili yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."