Sektörel
03 Eyl 2013 12:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:34

Paşabahçe'nin Ankara Kavaklıdere mağazası yenilendi!

Paşabahçe Mağazaları, Ankara Kavaklıdere'deki mağazasını yenileyerek hizmete açtı

Paşabahçe'nin Ankara Kavaklıdere mağazası yenilendi!
İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Ankara Kavaklıdere’deki mağazasını yenileyerek hizmete açtı.  Kavaklıdere Paşabahçe Mağazası, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleri adı altında birbirinden özel koleksiyonların da yer aldığı 4 bin çeşit ürünü müşterilerine sunuyor.
 
Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, bir yandan yeni mağazalar açarken, bir yandan da var olan mağazaları yenilediklerini belirterek, “Müşterilerimize daha rahat bir atmosferde benzersiz bir alışveriş deneyimi ve keyfi yaşatmak amacıyla mağazalarımızı baştan aşağı yeniliyoruz” dedi.
 
Paşabahçe Mağazaları,  tamamen yenilenen ve toplamda 798 metrekarelik geniş alanıyla hizmet verecek olan Ankara Kavaklıdere’deki mağazasının kapılarını açtı. Müşterilerine daha keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Kavaklıdere Mağazası, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleri adı altında birbirinden özel koleksiyonların da yer aldığı binlerce ürünü müşterilerine sunuyor. 
 
Yenilenen mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye’nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan ‘İmza’ ve ‘Yansımalar’ koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de yer alıyor.
Kavaklıdere Mağazası’nda, Türkiye’nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları da müşterilerin beğenisine sunuluyor.
 
“Müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz”
 
Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, bir yandan yeni mağazalar açarken, bir yandan da var olan mağazaları yenilediklerini belirterek, ‘‘Şu anda 40 mağazamızla hizmet veriyoruz. Yılsonuna kadar 43 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize daha rahat bir atmosferde benzersiz bir alışveriş deneyimi ve keyfi yaşatmak amacıyla mağazalarımızı da baştan aşağı yenilemeye devam ediyoruz. Müşterilerimizden de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.
Ankara Kavaklıdere Mağazası, haftanın altı günü 10.00-22.00, Pazar günleriyse 11.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.