Konut Haberleri
27 Ağu 2015 14:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:14

Park Prestige Suites'te suit dairelerin yüzde 80'i doldu!

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin ilk tercihi haline geldi.

Park Prestige Suites'te suit dairelerin yüzde 80'i doldu!
65 metrekarelik stüdyo dairelerden, 950 metrekarelik  4+1’lere kadar birbirinden farklı özeliklere sahip 65 süit dairede bir günden bir yıla kadar hizmet veriliyor. Süit daireler  yüzde 70 ile 80 arasında  doluluk oranına ulaşan süit daireler farkını ortaya koydu.

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu.

Özel otopark, günlük temizlik, otel restoran ve outletlerinde özel indirimler gibi fark yaratan ayrıcalıklı  hizmetleri ile misafir sadakatini yakalamayı başaran Park Prestige Suites’in hizmetlerini bir basın toplantısı ile basın mensuplarıyla paylaşan Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, sundukları hizmetlerle misafir sadakatini yakalayıp ağırlanan misafirlerin de yüzde 60 'inin Park Prestige Suites'leri tekrar tercih ettiklerini söyledi.