İnşaat
06 Mayıs 2014 10:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:00

Paladyum'dan annelere özel hediye

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye edilecek

Paladyum'dan annelere özel hediye
Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe’nin 6 ay gibi kısa bir sürede yüzde 75’inin satıldığını belirtirken, projeye kadınların da yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.
Konut alma sürecinde kadınların etkisinin çok büyük olduğuna işaret eden Pala, “Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe, hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi oldu. Kadınların projemizi böylesine beğenmesi bizim için oldukça önemli. Çünkü konut alma sürecinde genellikle kadınların kararı geçerlidir. Paladyum Beytepe’de geniş ve ferah odalar, konutlarda yer bulunması sıkıntı yaratan çamaşır ve kurutma makinesi için tasarlanan bölüm ve fazla sayıdaki dolaplar gibi ayrıntılar kadınların oldukça hoşuna gidiyor. Tüm bu özelliklerimiz sayesinde kadınların en çok beğendiği projelerden biri olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Annelere özel kampanya
Paladyum Beytepe örnek dairesinin de kadınların ilgisini çektiğini bildiren Pala, bazı kadın ziyaretçilerin örnek dairedeki mobilyalara hayran kaldığını söyledi. Büyük yatırımlar ve titiz seçimlerle döşenen örnek dairenin bu kadar beğenilmesi karşısında bir kampanya başlatmaya karar verdiklerini bildiren Pala, şunları söyledi:

“Sınırlı sayıda kalan dairelerimizde annelerimize klasiğin ötesinde çok farklı, bir o kadar da değerli hediye sunmak istedik. Anneler Günü haftasında projemizde konut alan annelerimiz bizzat Paladyum Beytepe tarafından döşenerek, hayranlıkla izlenen örnek saire salonunda bulunan eşyaların birebir aynısına sahip olacak. Annelerin koltuk takımı, yemek odası takımı, televizyon ünitesi ve hatta televizyonunun da dahil olduğu tüm salon ihtiyaçlarını karşılayarak çok özel bir hediye vereceğiz. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen tüm anneleri 9-10-11 Mayıs tarihlerinde Paladyum Beytepe satış ofisine bekliyoruz.”

Paladyum Beytepe
Uzaltaş AŞ’nin yürüttüğü, Başkent’in ilk çevreci konut kulesi olan Paladum Beytepe 3 bloktan oluşuyor. A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek.
Projede 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 işyeri bulunacak.