Konut Haberleri
28 Ağu 2014 13:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:44

1 Coastal City kişiye özel ödeme planı sunuyor!

1+1 dairelerin fiyatlarının 169 bin liradan başladığı projede, farklı ödeme planlarıyla konut alıcısına kolaylık sağlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verilecek…

1 Coastal City kişiye özel ödeme planı sunuyor!
Buna göre; 1 Coastal City’den daire alanlar peşin ödeme yaparken yüzde 10 peşin indiriminden yararlandığı gibi, teslimde ödeme ya da aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.
1 Coastal City’de 27 adet de ticari birim yer alıyor. 1 Coastal City’nin Haziran 2016′da teslim edilmesi planlanıyor. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede, her daireye 10 metrekarelik bir de depo veriliyor.

Projede sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, cafe-bar, çocuk oyun odaları ve Türk hamamı bulunuyor. Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan 1 Coastal City, yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede bulunan 1 Coastal City, hastaneye ve metrobiise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul yeni bir projeye daha kavuşuyor. Özyurtlar İnşaat’ın A ve A Plus konut alıcısma hitap eden konut markası 1 Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçiyor. Lansmaıu Nisan’da Dubai’de yapılan 1 Coastal City, Eylül aymda satışa sunuluyor.

Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyan 1 Coastal City, İstanbul ‘da keyfin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor.