Konut Haberleri
28 Haz 2017 11:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:15

Oyunculuğu bıraktı! 30 metrekare evde yaşıyor

3 yıl önce oyunculuğu bırakarak oğluyla birlikte Tayland'ın dünyaca ünlü Turizm adası Phuket'e yerleşen 40 yaşındaki Leyla Bilginel, yeni hayatında 30 metrekare bir evde yaşıyor.

Oyunculuğu bıraktı! 30 metrekare evde yaşıyor
Ünlü oyuncu Leyla Bilginel, 3 yıl önce 10 yaşındaki oğlu Kayra ile birlikte Türkiye'yi terk edip Phuket'e yerleşti. 40 yaşındaki Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş'ta bir kafede objektiflere takıldı.

'30 METREKARE EVİM VAR'

Kendi hayatını anlatan 'Bendeki Sen' adlı kitabını çıkartmak için İstanbul'a gelen Leyla Bilginel, Phuket'deki hayatı hakkında, "Paraya hiç önem vermedim. Phuket çok sıcak olduğu için orada yaşamaya karar verdim. 30 metrekare evim var''dedi.

Bilginel, ''Evimde televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok. Çamaşırlarımı evde elimle ve ayağımla tepinerek yıkıyorum. Doğadaki bitkilerle besleniyorum'' dedi ve ekledi: ''Oyunculukta tam olarak para kazanmadım zaten. Gelen bir iki kira parayla geçimimi sağlıyorum. Çok mutlu bir hayat yaşıyorum. Çocuğum da çok mutlu. Bu hayatı seviyorum. Hiçbir zaman bana gelen tepkileri umursamadım. Bir kez daha bu şekilde çocuk sahibi olmak istemiyorum çünkü annelik duygusunu oğlumla çok iyi çıkartıyorum. Bir sürü çocuklar var dünyada. Bundan sonra kitabımdan kazandığım paraları dünya çocukları için harcayacağım".