Yeni Projeler
10 Eyl 2015 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

Osel Art'tan 8 yeni proje! İlk bilgiler...

5 projede teslimleri gerçekleştiren Osel Art İstanbul, Ankara ve Mersin'de toplam 8 yeni projeye hazırlanıyor.

Osel Art'tan 8 yeni proje! İlk bilgiler...
Osel Art 8 yeni projeye hazırlanıyor. Firma şu anda 190 daireden meydana gelen ve Ataşehir'de yer alan Yüksel Studio projesine de devam ediyor.

1-) Osel Art Ataşehir projesi:
Osel Art'ın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçireceği Osel Art Ataşehir projesi; İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacak. Söz konusu proje; İş Merkezi olarak tasarlandı.

2-) Osel Art Ümraniye projesi:
Osel Art'ın İstanbul'un Anadolu Yakası Ümraniye Şerifali'de hayata geçireceği proje sadece konutlardan meydana gelecek.

3-) Osel Art Dikmen projesi:
Osel Art'ın Ankara projelerinden biri Dikmen Vadisi'nde inşa edilecek. Projede toplam 35 konut yer alacak. Proje; rezidans olarak tasarlandı. Projenin adı Yüksel Vadi olarak belirlendi.

4-) Osel Art Gölbaşı projesi:
Osel Art'ın Ankara projelerinden diğeri Gölbaşı'nda inşa edilecek. Proje tamamen villalardan meydana gelecek. Proje kapsamında toplam 40 adet villa yer alacak.

5-) Osel Art Eskişehir Yolu projesi:
Osel Art'ın Ankara projelerinden öteki Eskişehir Yolu'nda inşa edilecek. Villa projesi olan Osel Art Eskişehir Yolu projesinde toplam 21 adet villa yer alacak.

6-) Osel Art Eskişehir Yolu projesi 2:
Osel Art'ın Ankara Eskişehir Yolu projelerinden diğer de villalardan meydana gelecek. Proje kapsamında 45 adet villa yer alacak. Projenin adı ise Doğal Yaşam Evleri olarak belirlendi.

7-) Osel Art Çayyolu projesi :
Osel Art'ın Ankara Çayyolu'nda da yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede toplam 12 adet villa yer alacak.

8-)  Osel Art Mezitli projesi :
Osel Art'ın Mersin Mezitli'de inşa edeceği proje kapsamında 2 blok ve 64 ofis yer alacak. Projenin toplam arsa alanı 5.134 metrekare ve inşaat alanı ise 20 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin adı ise Yüksel Plaza olarak kararlaştırıldı.


5 projeyi tamamlamıştı!

Osel Art, hayata geçirdiği 5 projede de satışlar tamamlanmıştı. Bunların içinde 2 bloktan oluşan 77 konutlu Ümraniye Yüksel City, Ümraniye Yüksel Office, yine Ümraniye'de yer alan tek blok 28 konutluk Yüksel Life, tek blokta 44 daireden meydana gelen Ümraniye Yüksel Plus ve Sancaktepe'deki Yüksel Point projesi...


Kübra GENÇ/Emlakeki.com