Konut Haberleri
29 Haz 2015 17:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:53

Oryapark'tan yaz kampanyası

Oryapark İstanbul, birbirinden avantajlı ödeme planları ile ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Oryapark'tan yaz kampanyası
Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye’de inşa edilen Oryapark projesinde yaz kampanyası başlatıldı. Konut alıcısına 3 seçenek sunulan projede, birinci planda; tamamı peşin ödemelerde yüzde 8’lik indirim avantajı sağlanıyor. İkinci planda ise sıfır peşinat ile 120 aya kadar kredi seçenekleri sunuyor. Üçüncü planda da yüzde 50 peşin ödeme yapanlar kalan yüzde 50‘lik miktarı teslime kadar erteleyerek ev sahibi olabiliyor.

526 FARKLI DAİRE SEÇENEĞİ

Küçüksu Caddesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan Oryapark; 526 dairelik, 36 katlı 2 rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crowne Plaza Hotel’den oluşuyor. Her metrekaresinde konfora öncelik veren, modern çizgilerle tasarlanan daireler 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor.

ULAŞIM AÇISINDAN AVANTAJLI

İstanbul’un ana arterlerinin üstünde, her iki köprünün kesiştiği noktada olan Oryapark İstanbul, yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına sadece 3 dakika, Üsküdar – Çekmeköy metro bağlantı noktasına ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

İLK 4 AY AİDATLAR ORYAPARK'TAN

Hayatı her yönüyle kolaylaştırmayı amaçlayan proje, sosyal ve renkli yaşam alanları yaratıyor. Tüm bu avantajlarının yanı sıra Oryapark İstanbul sakinleri, yaşamın başlayacağı ilk dört ay boyunca aidat ödemeyecekler.