Konut Haberleri
03 Tem 2018 15:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:50

Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlar

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor.

Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlar
İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç' projesinde 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyasına start veriyor. Buna göre büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunan 'Ondörtüç Pendik'te daire fiyatları ise 1+1'lerde 251 bin TL, 2+1'lerde 333 bin TL ve 3+1'lerde ise 498 bin TL'den başlıyor.

TESLİMLER HAZİRAN AYINDA

'Yüzde 10 peşin 7 yıl 0 faiz' ya da '120 ay 0,99 faiz' seçenekleri bulunan projede kişiye özel ödeme kolaylıkları da oluşturulabiliyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan 'Ondörtüç Pendik'; 242 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor. 'Ondörtüç Pendik'te daire teslimlerinin haziran ayında gerçekleşeceğini belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bölgenin en uygun projesini yine çok uygun ödeme kolaylıklarıyla sunduklarını söyledi. 




BÖLGENİN EN UYGUN PROJESİ

Proje ve ödeme koşulları hakkında bilgi veren Çulhalık "Ondörtüç Pendik'te sona gelindi, projemizi haziranda teslim edeceğiz. Bölgenin en uygun fiyatlı projesini hayata geçiriyoruz. Projemizde 1+1 dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Bu son derece uygun bir fiyat. Projemizden daire almak isteyenler için bünyemizde kişiye özel ödeme kolaylıkları sunduğumuz gibi, anlaşma yaptığımız 5 büyük bankadan uygun şartlarda kredi kullanmak da mümkün. Örneğin; banka kredisi kullanmak isteyenler 'yüzde 10 peşin 7 yıl 0 faiz' ya da '120 ay 0,99 faiz 'ödeme seçeneklerini tercih ederek ev sahibi olabilirler. Lokasyonu ve bölgenin gelişim potansiyeline baktığımızda bugün daire alanların ciddi kar elde edeceklerini söyleyebiliriz. Yapımı devam eden ulaşım projeleri tamamlandığında Pendik bölgesi de, projemiz de çok daha değerli bir hale gelecek" dedi. 



GENİŞ SOSYAL İMKANLAR

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor.
Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı vadediyor.Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç', merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. 




METROYA BİRKAÇ DAKİKA

Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor.'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor. 


Detaylı bilgi için tıklayınız..