Konut Haberleri
25 Mayıs 2015 15:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:44

200 bin kişi tapusuna kavuştu

Beyoğlu Belediyesi'nin Okçular Tekkesi'nde gerçekleştirdiği ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı tören ile 200 bin hak sahibine tapusu teslim edildi. Törende

200 bin kişi tapusuna kavuştu
Beyoğlu Belediyesi tarafından Okçular Tekkesi’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tapu dağıtım aşamasına gelmesinden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.

Uzun dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Bakan Güllüce, belediye başkanı olatrak bir işi yapıp anlatmanın ve vatandaşuın kendilerine Allah razi olsun demesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Kentsel dönüşümü gerçekleştirmenin zor olduğunun altını çizen Bakan Güllüce, gecekondu ve kentsel dönüşüm konusunda sorunların bir bir çözüldüğünü söyledi. Sultanbeyli'deki tapu sorununun çözüldüğü gece sevinçten uyuyamadığını ifade eden Bakan Güllüce, daha sonra Okmeydanı'nda mülkiyet hakkı kazanan 200 kişiye tapularını  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte teslim etti.