Konut Haberleri
26 Mayıs 2015 11:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:44

Ofton İnşaat'ta neler oluyor? Yine Ofton yine sorun...

Ofton İnşaat bünyesinde yapılan Ivory Taşdelen Sitesi'nde yaşayan vatandaş gerek evlerinde yaşanan üretim sıkıntısından hem de ilgisizlikten şikayetçi...

Ofton İnşaat'ta neler oluyor?  Yine Ofton yine sorun...
Gün geçmiyor ki Ofton İnşaat ile ilgili bir şikayetle karşılaşılmasın... Dün Elysium Serene projesinde yaşanan tapu sorununu gündeme getirmiştik.

Bugün de yine Ofton İnşaat'ın yaptığı, Ivory Taşdelen Sitesi ile ilgili şikayete yer veriyoruz.

Dişinden tırnağından biriktirip belki de tüm varlığını ortaya dökerek ev alan vatandaş evine kıymet veriyor. Ve doğan sıkıntıları firmaya bildiriyor ama nafile...

Selim T. isimli vatandaş da bu projeden ev alıyor. İşte Selim T.'nin kendi kaleminde proje sitemi: 

"Ofton İnşaat'tan Ivory Taşdelen Sitesi'nden ev aldım. 2014 Ağustos başında evi teslim aldık ve o süreden beri oturuyoruz. Aldığımızda inşaat yeni bitmişti. Ufak tefek sorunlar vardı" diyen site sakini durumu firmaya bildirdiğini iddia ediyor. Sonrası da malum durum:

"Bunları Ofton İnşaat'ta görevli olan bayana ilettim. Bir kısmını kısa sürede hallettiler. Kalan kısımlarla da ilgilendiler, bize haber vereceklerini söylediler. Ama aradan neredeyse 6 ay gibi süre geçmesine rağmen sadece 1 konu için aradılar, o gün de biz evde olmadığımızdan sorun halledilmedi. Ufak tefek de olsa 6-7 kalem bekleyen iş aylardır duruyor. 10 gün önce e-mail ile hatırlatma yaptım ama en ufak bir geri dönüş dahi yapılmadı. Halen bekliyoruz."