Yeni Projeler
10 Eyl 2015 17:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:22

Ofton İnşaat Dubai'de yeni projelerini tanıttı!

Ofton İnşaat Koşuyolu projesinde 2016 yılının Ekim ayında teslimleri gerçekleştirecek. Firma; Dubai'de 2 projesini tanıttı...

Ofton İnşaat Dubai'de yeni projelerini tanıttı!
Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Elit projesi, Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılacağı Elysium Elit Koşuyolu projesi kapsamında 2 blok yer alıyor.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu projesinde yer alan konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 66 metrekare ile 433 metrekare arasında değişiyor.

Elysium Elit Koşuyolu Ofton projesinin sosyal yaşam alanları arasında fitness, basketbol sahası, spor alanları, yürüyüş parkurları,  kafeler, alışveriş alanları, sauna, fitness center, kapalı açık havuz, tenis kortu, restauranlar, buhar odası yer alıyor.

10 dönüm alan üzerinde inşa edilen Ofton Elysium Elit Koşuyolu projesi 2015 yılında düzenlenen MIPIM'de ön satış dönemindeydi ve konutlarının yüzde 20'sinde satış gerçekeştirmişti.



Ofton İnşaat Dubai'de projelerini tanıttı!

Bugüne kadar 18 gayrimenkul projesini tamamlayan Ofton İnşaat Cityscape Fuarı’nda da Elysium Art Şişli ve Elysium Dolapdere projelerini tanıttı. Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere projeleri lüks sosyal imkânları ile birçok alanda farklılıklar sunacak.

Dolapdere'ye yeni proje!

Toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerinde inşa edilen Ofton Elysium Dolapdere projesinde 225 bağımsız bölüm yer alıyor. Ofton Elysium Dolapdere projesi kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ofton Elysium Dolapdere projesi Taksim’e 3, Nişantaşı’na da 5 dakika mesafede olmasının yanı sıra Beşiktaş – Bomonti Tüneli ile metro ve çevreyoluna da kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Şişli'de yüzde 65'lik satış başarısı!

Dubai'de tanıtılan diğer bir proje de Ofton Elysium Art Şişli projesi... Ofton Elysium Art Şişli, 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın hemen yanında yükseliyor.

Ofton Elysium Art Şişli projesinde 26 katlı tek blokta 214 rezidans ve 7 ticari birim yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 67 metrekareden başlıyor ve 74 metrekareye kadar çıkıyor.

Proje, Bomonti – Dolmabahçe Tüneli girişinin yanı başında ve Osmanbey Metro İstasyonu’na 7 dakika yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra birçok ünlü alış veriş merkezine ve çok sayıda özel hastanenin yanı başında konumlanıyor.

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu nerede?
Adres: Ali Dede Caddesi No:6 Koşuyolu Kadıköy / İstanbul

Elysium Elit Koşuyolu iletişim
Telefon: 0216 651 48 18
Web: www.ofton.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakeki.com