Fuar
02 Mar 2014 09:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:55

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor

NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşmekte olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ndaki görkemli standında tüketiciler ve sektör profesyonelleriyle buluşuyor.

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor
Fuar alanında kurulan 750 metrekarelik dev stantta NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonlarının yanı sıra TAU Ceramica tasarımları da seramik severlerin beğenisine sunuluyor.

NG Kütahya Seramik, sektöründe dünyanın ikinci büyük fuarı olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yeni kreasyonlarını ve ödüllü tasarımlarını sunuyor. 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda kurulan 750 metrekarelik gösterişli stant NG Kütahya Seramik’in yenilikçi tasarımlarını ön plana çıkarıyor.

TAU Ceramica Turkey ilk kez fuarda sunuluyor
Fuar kapsamında İspanya’nın seramik devi TAU Ceramica ile yapılan iş birliği sonucu 2013 yılında Türkiye’de kurulan TAU Ceramica Turkey’in deneyim ve inovasyon yeteneği ile seramiğe olan tutkuyu birleştiren tasarımları ilk kez seramik meraklılarıyla buluşuyor. Ahşap, taş ve mermer görünümlü seramikleriyle mekânlara doğayı taşıyan inovatif ürünler, teknik ve estetik karakteristikleriyle evlerden otellere kadar pek çok mekânda tercih ediliyor.

Farklı ebatlarda ve özel şekillerde ödüllü tasarımlar
NG Kütahya Seramik’in 30x90 ebadındaki ürünleri de ilk kez fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer alıyor. Özel şekilli, 15x42,5 ve 16,5x49,5 gibi yeni boyutlarda tasarlanan ürünler ve “Red Dot Design Award Best Of The Best” ödüllü Yiğit Özer imzalı “Element” koleksiyonu fuara damgasını vuruyor. NG Kütahya Seramik’in metalik renkli ürünleri seramiği lüks ile buluştururken mekânları olduğundan daha etkileyici gösteriyor. Stantta sergilenen zengin rölyeflerle süslenen doğal mermer ve taşlarsa, farklı renkleri ve çeşitliliğiyle dikkat çekici ve sıradışı ürünler tercih edenlerin ilgisini çekiyor. Fuar ziyaretçileri NG Kütahya Seramik’in geniş ürün yelpazesini ve 2014 kreasyonlarında yer alan göz alıcı parlak tasarımlarını da görebiliyor.