Sektörel
16 Mayıs 2013 11:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:25

N'evo Studios'a yeni Genel Müdür atandı!

NFN Grup tarafından çayyolu'nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N'evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu

N'evo Studios'a yeni Genel Müdür atandı!

 

Koray Yurdagül, 1983 yılında Ankara'da doğdu. Turizm sektöründe 2006 yılında çalışmaya başlayan Yurdagül, sektörde çeşitli görevlerde bulundu.
 
Bu süreçte şehir otelciliği üzerine yoğunlaştığını anlatan Yurdagül, “Bunun için de Ankara'da alanında tek ve farklı bir proje olan N'evo Studios'u tercih ettim " dedi.
 
N’evo Studios’un, iş seyahati dolayısıyla Ankara’da bulunan iş adamları ile Çayyolu bölgesinde bulunan üniversite öğrencileri tarafından tercih edildiğini belirten Yurdagül, şunları söyledi:
 
‘’Otelimizde konaklayan müşterilerimiz için evde, işte yaptıkları her şeyi burada da yapabilmelerini sağlayan, her şeyi onlar için düşünen bir ekip var. N’evo Studios’ta, bir günden bir yıla kadar kiralama, zevkinize en uygun odayı seçme imkânı da sunuluyor. Böylece uzun süre konaklayabileceğiniz bir otel konsepti ile otelinizi evinize dönüştürebiliyorsunuz.’’
 
-N’evo Studios Projesi-
 
Büyüklükleri 30 ila 100 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, teras odalar ve double suitlerde hizmet sunan N’evo Studios’un her odası bambaşka bir ev gibi tasarlandı. Standart oda anlayışına son veren N’evo Studios’ta, tüm odaların boyutları, renkleri, mobilyaları hatta mutfakları bile birbirinden farklı.
 
Özellikle kısa ya da uzun süreli iş seyahati dolayısıyla Ankara’da bulunan iş adamlarınca tercih edilen, N’evo Studios’ta toplantı odası tahsisi, temizlik, çamaşır, kahvaltı, yemek, şoför ve araç kiralama, fitness hizmetleri sunuluyor.
 
Öğrencilerin de ilgi gösterdiği N’evo Studios odaları booking.com, hürriyetemlak.com, sahibinden.com ve grupanya'dan da kiralanabiliyor.