Fuar
08 Eki 2013 09:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:36

Nef, 2 yeni projesini Cityscape Dubai 2013'te tanıtıyor!

Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12, Cityscape Dubai 2013'te uluslararası yatırımcılarla buluştu

Nef, 2 yeni projesini Cityscape Dubai 2013'te tanıtıyor!
13 günde 523 konut satışının gerçekleştiği Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12, Cityscape Dubai 2013'te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, yeni projelerin yurtiçindeki satış başarısını fuarda imza attığı yeni işbirlikleriyle taçlandırıyor
 
 
Gayrimenkul sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından biri olan Cityscape Dubai, 8-10 Ekim tarihlerinde World Trade Center'da gerçekleştirildi. 200 farklı ülkeden 25 bin katılımcının yer aldığı fuar, yine sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarını yatırımcılarla buluşturdu. Cityscape Dubai 2013'ün en dikkat çekici projelerinden Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12,  Nef'in oldukça beğenilen tasarım standında görücüye çıktı. 26 Eylül'de satışa sunulan Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12'de yer alan 897 dairenin 523 tanesi 13 günde satılırken, projeler lokasyonu, tasarımları ve yatırım değeri ile uluslararası yatırımcıların da ilgi odağı oldu.
 
“Uluslararası bir marka olma yolunda ilerliyoruz”
 
Cityscape Dubai 2013'ün Türk gayrimenkul sektörünün uluslararası platformlardaki bilinirliği için en önemli fırsatlardan biri olduğuna dikkat çeken Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “Toplam değeri 620 Milyon TL olan iki yeni projemiz Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12'yi satışa çıkardığımız günden beri yani sadece 13 günde 12 binin üzerinde talep aldık, 523 konut sattık, satışlarımızın yüzde 58'ni tamamladık. İstanbul'un farklı lokasyonlarında yeni projeler üreterek sadece bir gayrimenkul geliştiricisi olarak değil aynı zamanda uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek, başarılı projelerimizle bu uluslararası platformda ülkemizi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
Yoğun talebi karşılamak için Merter'de yeni satış ofisi
 
Vizyonu, ödüllü uluslararası tasarımları, patenti kendisine ait buluşları ve aynı anda 4 büyük uluslararası mimarlık bürosuyla çalışan tek Türk şirketi olan Nef, iki yeni projesine olan yoğun talebi karşılamak için yeni bir de satış ofisi tasarladı. Karşılaşılan yoğun talebe daha iyi cevap verebilmek ve müşterilerin bekleme sürelerini azaltmak için yepyeni bir satış ofisini hizmete açtıklarını belirten Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik; “Nef olarak, tasarım odaklı proje sistemi çerçevesinde binaların sadece cephesini ve lobisini değil kapı kolundan, asansör tuşlarına kadar birçok detay ve Foldhome üniteleri için dünyanın en ünlü 20 endüstriyel tasarımcısından 12 tanesi ile çalışıyoruz” dedi. Selçuk Çelik ayrıca “Yeni satış ofisimizi ziyaret edenler, özel sergi alanlarıyla Nef'in bugüne kadar sunduğu proje ve keşiflerin yanı sıra dünyaca ünlü tasarımcıların Nef projeleri için özel olarak tasarladığı objeleri ve bir Nef keşfi olan Foldhome'lara kadar bir çok detayı yerinde görme imkanına sahip olacak. Bu doğrultuda müşterilerimize alışık olmadıkları bir satış ofisi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Kağıthane ve Merter'de yeni projeler çok yakında 
 
Son dönemdeki satış performansından oldukça memnun olduklarını belirten Selçuk Çelik, “Merter ve Kağıthane'daki yeni projelerimiz lokasyonu, ulaşım kolaylığı ve yatırım değeri ile oldukça ilgi çekti. Nef Merter 12'de satışa açmadığımız deniz manzaralı son 3 katı ve homeofis katını da bu hafta itibari ile satışa açtık” dedi. Selçuk Çelik ayrıca, Kağıthane ve Merter bölgesinde 2014 Nisan ayında lansmanını planladıklarını yeni projelerini öne alarak bu yıl içinde satışa başlayacaklarını belirtti. 
 
Şehir merkezinde 26 arsa yatırımı
 
Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ise, İstanbul şehir merkezinde 26 adet arsa ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, projelendirme aşamasına geçtiklerini ifade etti. Erden Timur; “Kentsel dönüşümden merkezi iş akslarına kadar çok farklı yelpazede yer alan bu arsa yatırımları ile çok geniş bir kitleye ulaşacağız. Her segment için üreteceğimiz özel projelerde yepyeni Nef keşiflerini de kullanacağız” açıklamasında bulundu.
 
Dubai'de satış ofisi açacak
 
Dünyada ilk kez uygulanan ve patenti Nef'e ait olan Foldhome & Foldoffice konseptileri ile bir eve sığmayacak tüm odaların katlanarak bir eve dahil edilmesini sağladıklarını da belirten Erden Timur; “Bir Nef keşfi olan Foldhome ve Foldoffice konseptlerimizi fuardaki yabancı yatırımcılarla paylaşmaktan oldukça mutluyuz. Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12 ile de yine yeni konseptlerin öncüsü olarak fark yaratacağımıza inanıyorum” dedi. Erden Timur, Cityscape Dubai 2013'te görücüye çıkarılan yeni projelerin gördüğü yoğun ilgiden dolayı, talebe yeterli cevabı verebilmek için Dubai'de de bir satış ofisi açmak için düğmeye bastıklarını bilgisini verdi. Nef Dubai satış ofisi 2014 yılı içerisinde yatırımcılarını ağırlamaya başlayacak.
 
Nef 03 Offices için yabancı yatırımcılarla görüşülüyor
 
Erden Timur ayrıca Nef Kağıthane 03'ün ofis binasının henüz satışa çıkarılmadığını belirterek “Nef Kağıthane 03'ün toplu satışı için yabancı yatırımcılarla ile bugün ve yarın görüşmelerimiz olacak. Yeni projelerimiz ve burada gerçekleştireceğimiz tüm girişimlerle fuarın gayrimenkul geliştirme sektörünün Türkiye'de geldiği ileri noktayı en iyi şekilde göstermeyi hedefliyoruz. Uluslararası yatırımcıların ülkemizdeki projelere olan ilgisine büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.