Sektörel
07 Eyl 2014 17:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:48

Denizbank yeni binasına ne zaman taşınacak?

Taşınması zor olmayacak! Ne de olsa, mevcut genel müdürlük binasının karşısındaki binaya taşınılacak. Yani Büyükdere Caddesi'nin karşı tarafına geçecekler! Daha önce Torunlar GYO'dan kiralanan binaya ilişkin açıklama temmuz ayında yapılmıştı.

Denizbank yeni binasına ne zaman taşınacak?
Taşınması zor olmayacak! Ne de olsa, mevcut genel müdürlük binasının karşısındaki binaya taşınılacak. Yani Büyükdere Caddesi'nin karşı tarafına geçecekler! Daha önce Torunlar GYO'dan kiralanan binaya ilişkin açıklama temmuz ayında yapılmıştı. İnşaat işlerinin bitmesiyle birlikte, Denizbank yönetimi, binanın içini yapmaya başladı. Edindiğimiz bilgiye göre, taşınma işlemleri kasım ayına kadar bitirilmiş olacak.
DenizBank Genel müdürlük birimleriyle altı farklı binadan hizmet veren Denizbank, taşınmayla birlikte bu birimleri tek binada toplamış olacak. Yine edindiğimiz bilgiye göre, Torunlar GYO ile yapılan kira sözleşmesine göre, ilk kira ödemesi kasım ayında yapılacak. Temmuz ayından bu yana geçen süre ise bina içindeki ince işçilik ve yerleşme çalışmalarına sayılacak ve bu süre için kira alınmayacak.